Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

50 bransjeaktører på SMAK 2020
En rekke aktører fra baker- og konditorbransjen er på plass på Norges Varemesse 3.-6. mars, når SMAK 2020 går av stabelen.
Baker og Konditor 04.02.2020
Innovasjon er nødvendig for å utvikle bransjen
Selv om vi har bakt brød i tusener av år, og bransjen har lang historie med å produsere og selge baker- og konditorvarer, kreves stadig ny innovasjon i bransjen for å kunne møte fremtidens kunder og forbrukerbehov.
Baker og Konditor 04.02.2020
Ta lederskap til innovasjon!
UTFORDRINGENE HAR STÅTT I KØ for baker- og konditorbransjen, som møter sterk konkurranse fra blant annet kaffebarer og import.
Baker og Konditor 04.02.2020
Lanserer egenutviklet kjevlelinje på SMAK
Etter å ha jobbet med utvikling og testing i et par år, lanserer Dynatec nå sin egenutviklede kjevlelinje. Du kan se nyvinningen på SMAK, som kanskje en av de største nyhetene på maskinsiden.
Baker og Konditor 04.02.2020
Sikre smøremidler
RELEKTA: Foodshield er en ny serie næringsmiddelgodkjente oljer og fett. Produktene er NSF H1-registrerte, samt Kosher- og Halal-sertifiserte.
Baker og Konditor 04.02.2020
Trender for ET NYTT TIÅR
Disse tre sporene bør mat- og drikkebransjen følge i årene frem mot 2030.
Baker og Konditor 04.02.2020
Landslag og #MerAv-seminar på SMAK 2020 Viser frem faget:
Baker- og Konditorbransjens landsforening står på stand sammen med #MerAv-kampanjen, og sammen skal de arrangere seminar på SMAK 2020. Også andslaget er tilstede med egen stand.
Baker og Konditor 04.02.2020
Serverings- og emballasjeserie
BAKO: "NYT - den gode smaken" er navnet på Bakos nye serie til bakst, kaker og matservering. Produktsjef Stine Frey Grøndahl i Bako forteller at man så et behov for å oppdatere selskapets egen serie.
Baker og Konditor 04.02.2020
- Konseptutvikling er gull verdt
Å utvikle et godt konsept er en viktig del av innovasjonsarbeidet i en bedrift. Det handler om å finne ut hvem man er og hva man vil.
Baker og Konditor 04.02.2020
Nye fagkonsulenter
PALS: Oddvar Rauø og Atle Hansen er nye fagkonsulenter i Pals. Rauø er ansatt som fagkonsulent og distriktssjef for Trøndelag og Møre og Romsdal.
Baker og Konditor 04.02.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt