Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Svend Egon har vært baker i 60 år
Bakermester Svend Egon Petersen holder koken etter 60 år i bakerfaget.
Baker og Konditor 19.02.2021
Salgsnedgang på 80 prosent
Norges eneste oblatbakeri, Diakonissehusets oblatbakeri, er hardt rammet av koronakrisen. Salget falt med hele 80 prosent i løpet av 2020.
Baker og Konditor 19.02.2021
BEST BAKST HVER GANG!
Lantmännen Cerealias to mest populære meltyper er Regal Hvetemel Standard og Regal Hvetemel Bakeri Aktiv.
Baker og Konditor 19.02.2021
Brød uten gjær på få timer
NYTT PRODUKT: Idun Industri AS har lansert nyheten ProSon Rustic, som er utviklet av Sonneveld i Nederland.
Baker og Konditor 19.02.2021
- Endelig kan vi snakke fag!
Faglærer Mette Klever gleder seg til den nye baker- og konditorutdanningen, som hun tror vil gi bedre lærlinger.
Baker og Konditor 19.02.2021
Høster internasjonal anerkjennelse
FIKK PRIS: Den norske isen NUDE Mango fra Hennig-Olsen Is fikk nylig to av tre mulige stjerner i kåringen Superior Taste Award.
Baker og Konditor 19.02.2021
Pals: Brenner kaffe med biodiesel
SPARER MILJØET: Fra og med 1. januar i år har Pals brukt biodiesel i sitt kaffebrenneri i Asker.
Baker og Konditor 19.02.2021
Dessert med mango
Oppskrift fra Florian Gatto / Thuriès Gastronomie Magazine
Baker og Konditor 19.02.2021
Matmerk skifter navn
Stiftelsen Matmerk skifter i løpet av første halvår 2021 navn til Stiftelsen Norsk Mat. Den uavhengige stiftelsen har som mål å bidra til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon.
Baker og Konditor 19.02.2021
Åpner Karamell konditori
Ekteparet Igor og Olga Goncharenko, opprinnelig fra Ukraina, skal starte sitt eget konditori i Hunsfos næringspark i Vennesla. Konditoriet skal hete Karamell, og planen er å åpne for kunder i mars.
Baker og Konditor 19.02.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt