Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Godt utgangspunkt, men ikke i mål
MILJØ OG BÆREKRAFT står stadig høyere på dagsorden i alle deler av samfunnet, ikke minst hos forbrukeren. Det setter store krav til alle som skal levere varer og tjenester.
Baker og Konditor 02.10.2020
Lanserte 12 nye brød
STORE ENDRINGER: Bakehuset har det siste året lagt ned betydelige ressurser i å oppgradere og fornye brødsortimentet sitt. Nå har de lansert to nye brødserier med til sammen 12 nye varianter.
Baker og Konditor 02.10.2020
Verdens brøddag 16. oktober
TRADISJONEN TRO: Verdens brøddag markeres 16. oktober. Dagen er markert i Norge i mange år på ulike måter, både av BKLF, Opplysningskontoret for brød og korn og andre aktører.
Baker og Konditor 02.10.2020
Sjokoladekremkule
SJOKOLADEKULE MED EARL GREYMELK 125 g helmelk 2 poser Earl Grey 3 gelatinblad (200 bloom), lagt I vann og klemt, dvs. 6 g 200 g lys sjokoladekuvertyr (Équatorial - Valrhona) 300 g kremfløte
Baker og Konditor 02.10.2020
Mer og mer EMBALLAS JE
Kampen mot emballasje generelt, og plastemballasje spesielt, er blitt satt på vent som følge av koronapandemien. For å beskytte produkter og kunder mot smitte brukes det nå mer innpakning enn før.
Baker og Konditor 02.10.2020
Kutter ut isskulptur
KONDITOR-VM: Arrangøren av Coupe du Monde de la Pâtisserie har nå sendt ut informasjon om hvilke regler og oppgaver som vil gjelde under finalen i Lyon i januar 2021.
Baker og Konditor 02.10.2020
Ny app skal FOREBYGGE MATSVINN
Gründerne bak den digitale assistenten Savvie har som mål å hjelpe bakerier med å redusere svinnet, effektivisere driften og forbedre lønnsomheten.
Baker og Konditor 02.10.2020
Brioche med løvetannblomster
400 g rørt smør (usaltet) 300 g løvetann 500 g hvetemel T.65 17 g salt 12 g gjær 6 egg Løvetannblomster- og blad LØVETANNSMØR
Baker og Konditor 02.10.2020
Eventyrlig start for kakemakeri
Evy Thune, som driver Fru Thune Spiseri i Drøbak, åpnet 6. august i år et eget kakemakeri i lokalet ved siden av.
Baker og Konditor 02.10.2020
Bruker 100 % resirkulert plast
Baker og Konditor 02.10.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt