Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

25 utlyste stillinger
I desember annonserte Coop at de skal bygge et nytt Goman-bakeri på Fauske i Nordland. Planen er at selve bygget skal stå klart til høsten, og at de første produktene skal sendes ut 2. januar 2021.
Baker og Konditor 30.04.2020
ØKT KONKURRANSEKRAFT MED RIKTIG PAKKELØSNING
HARTMANN SLICER OG BAGGER ER DEN IDEELLE SKJÆRE- OG PAKKEMASKIN FOR PAKKING AV HELE OG OPPSKÅRET BRØD, BOLLER, PØLSEBRØD OG ANDRE SMÅVARER I BÅDE PLAST- OG PAPIRPOSER.
Baker og Konditor 30.04.2020
Tya Bakeri satt på vent
Henrik Rønningen og Årdal Catering kjøpte Tya Bakeri AS av Erling Eggum på verst tenkelige tidspunkt, skriver Sogn Avis.
Baker og Konditor 30.04.2020
Da verden ble snudd på hodet
I FORRIGE UTGAVE av Baker og Konditor var overskriften i min leder «Bedre å være baker». Det er det vel neppe alle som er enige i lenger.
Baker og Konditor 30.04.2020
Nytt brioche hamburgerbrød
LANTMÄNNEN UNIBAKE lanserte sitt nye brioche hamburgerbrød på SMAK 2020. Det kompletterer utvalget, som nå teller 28 produkter innenfor pølse- og hamburgerbrød.
Baker og Konditor 30.04.2020
Slutt for Drømmebakst
13. mars i år ble det åpnet konkurs i Drømmebakst AS. Konditoriet på Storaneset i Arna ble startet av Tradisjonsbakeren og Hjelle bakeri i oktober 2018.
Baker og Konditor 30.04.2020
Salget okte etter avisartikkel
DET SÅ MØRKT UT for konditoriet medio mars. Nesten ingen handlet konditorvarer fra Bernt Lie-Nielsen, og salget stupte.
Baker og Konditor 30.04.2020
Tror på varige endringer
Daglig leder Roger Austeen føler seg ganske trygg på at Tinholt Bakeri AS i Telemark vil klare seg gjennom koronakrisen. Men han tror at mye vil være endret når krisen en dag er over.
Baker og Konditor 30.04.2020
Lanserte nytt kakekonsept
NÆRBAKST lanserte nye og spennende fondant- og smørkaker i samarbeid med bakeriet By Hancock.
Baker og Konditor 30.04.2020
NYE MULIGHETER MED 3D-PRINTING
Tines teknologilab har den siste tiden testet 3D-printing av mat. Prosjektleder Inger Gislesen sier at denne teknologien vil gi konditorer mange nye muligheter i fremtiden.
Baker og Konditor 30.04.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt