Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Hold Pusten

hold-pusten
Hold Pusten utgis av Norsk Radiografforbund og er Norges eneste fagtidsskrift i radiografi. Hovedvekten ligger på fagartikler og reportasjer. Hold Pusten er redaksjonelt uavhengig og har status som vitenskapelig tidsskrift på nivå 1, det vil si at minst to fagartikler hvert år skal være av vitenskapelig karakter.

Tidsskriftet sendes til alle medlemmer av forbundet og de fleste røntgenavdelinger/-institutter, og har radiografstudenter/-utdanninger over hele Norden som abonnenter.
Opplag: 2 909
Frekvens: 6 utgaver pr år
Hold Pusten
Rådhusgaten 4A
0151 OSLO
Tlf 23 10 04 70
Faks
Redaktør
Tone Rise
23 10 04 70
470 19 141
tone.rise@holdpusten.no
Annonseansvarlig
Erik Sigurdssøn
90 03 09 43
erik@addmedia.no

Utgiver:

Norsk Radiografforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Hold Pusten fra arkivet
I denne spalten presenterer vi smakebiter fra tidligere tider i Hold Pusten.
Hold Pusten 05.11.2018
En helt vanlig dag på jobben
Vet du egentlig hva radiografene på nuklærmedisin driver med?
Hold Pusten 05.11.2018
Tverrfaglig seier
Ildsjeler ved OUS og OsloMet ville forbedre veiledningskompetansen til de som veiledet praksisstudenter i radiografi og medisinsk biokjemi. De søkte midler og gjennomførte et større prosjekt. Tre av dem skrev også fagartikkel som kom på trykk i Hold Pusten - og gjorde at de stakk av med Fagartikkelprisen 2017.
Hold Pusten 05.11.2018
Heia Sverige!
Hold Pusten 05.11.2018
Donerte røntgenapparat til Ghana
Når man innser at man har gjort et bomkjøp, og det dreier seg om et røntgenapparat til én million kroner, hva gjør man da? Man kan for eksempel sende det til noen som virkelig trenger det.
Hold Pusten 05.11.2018
- Norsk Radiografforbunds kurs er dyre!
Er det det? Som ansvarlig for fagkursene i Norsk Radiografforbund har jeg i alle år hørt enkelte påstå at kursene våre er så dyre.
Hold Pusten 05.11.2018
En ny epoke ...?
Norsk Radiografforbunds femte ordinære Landsmøte er avviklet, og med på lasset videre er jeg, som den nye forbundslederen. En ny epoke tar til, både for meg og NRF.
Hold Pusten 05.11.2018
Fruktbar kombo
En kombinasjon av ultralyd og kontrastbobler med cellegift viser seg å ha positive effekter for pasienter med kreft i bukspyttkjertelen.
Hold Pusten 05.11.2018
Lønn som fortjent
Norsk Radiografforbund har i 16 år forhandlet lønn lokalt for sine medlemmer, i sykehusene, i kommunene samt ved de private røntgeninstituttene.
Hold Pusten 05.11.2018
For andre gang på rad har vi invitert nyutdannede radiografer til å sende inn abstractet fra
... bacheloroppgaven sin til oss, og for andre gang har vi kåret en vinner. Sjekk hvem det er på side 23.
Hold Pusten 05.11.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt