Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

- En av Norges fremste kokker som har løftet bærekraft inn i kokkekunsten, og virkelig beviser at nydelig mat kan lages av alt, og at ingenting trenger å kastes,
Kjøkkenskriveren 02.02.2023
Nylig inviterte Statsforvalteren i Innlandet alle kjøkkenledere i sine 46 kommuner til en todagers samling. - Målet er at vi sammen kan videreutvikle mat- og måltidsgleden for innbyggerne i Innlandet, sier seniorrådgiver Turid Windjusveen Olsen.
Kjøkkenskriveren 23.12.2022
Halden kommune har tatt i bruk en vareautomat som sentralkjøkkenet drifter. Dermed får ansatte på kommunens institusjoner, pasienter og pårørende tilbud om både påsmurt, salat og dagens middag til en rimelig penge.
Kjøkkenskriveren 20.12.2022
Det er et utall ulike måter å spise sunt på, og her får du noen gode råd om hvordan du kan servere indisk og pakistansk mat, på den sunne måten.
Kjøkkenskriveren 19.12.2022
Kjøkkenskriveren 19.12.2022
Nylig ble vinnerne av Matprisen 2022 kåret for niende gang. Åtte priser og et stipend ble delt ut til stolte små og store aktører.
Kjøkkenskriveren 19.12.2022
Det er ingen stor hemmelighet at det for tiden er et stramt arbeidsmarked i alle restaurant- og matfagbransjene.
Kjøkkenskriveren 19.12.2022
Har ansvar for økonomi, personal og vaskeri. Serveringsform: Kok server. Ca. 50 porsjoner hver dag, bringer frokost og kvelds til trygde- og omsorgsboliger.
Kjøkkenskriveren 19.12.2022
Det kastes store mengder mat i omsorgssektoren. Å finne årsakene til at spiselig mat går i søpla og la ansatte selv få komme med gjennomførbare og treffsikre tiltak for å motvirke matsvinn ble en suksessoppskrift for Hamar kommune.
Kjøkkenskriveren 19.12.2022
I den digitale kokeboken samles oppskrifter fra hele landet, både tradisjonelle retter og oppskrifter fra landets beste kokker og matprodusenter.
Kjøkkenskriveren 19.12.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt