Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Hurra for det beste norske på menyen 17. mai
Årets feiring av nasjonaldagen blir litt annerledes enn vi er vant til, men vi skal uansett kose oss med god mat sammen med våre nærmeste.
Kjøkkenskriveren 15.05.2020
NORGE - FRA SKINASJON TIL MATNASJON?
Nordmenn rangerer Frankrike, Italia og USA som tre på topp matnasjoner i verden. I løpet av våren skal regjeringen legge fram en strategi for hvordan vi kan nå målet om å bli det innen 2030. - Når jeg hører at Norge ikke er en matnasjon blir jeg kraftig provosert, sa Christer Røseth på åpningskonferansen på SMAK 2020.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
VÅPEN MOT VIRUS
For noen måneder siden ville ordet “desinfisering" fått mange til å tenke på produkter som Klorin og Pyrisept. Førstnevnte er effektiv mot virus, men ikke særlig snill mot huden.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
BÆREKRAFT SOM VEIVISER
Representanter fra sykehjems- og bymiljøetaten i Oslo kommune har vært på inspirasjonstur til Overhalla for å lære hvordan bærekraft kan være veiviser for valg og prioriteringer i en kommune. Flere av metodene er direkte overførbare.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
Kommentar fra Torill Engelberg, prosjektleder SMAK 2020:
Vi er alle enige om at bransjemesser skal være for besøkende som er og som har intensjon om å arbeide i bransjen.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
RÅ VEGANSK BROWNIE - 30 KONFEKTBITER
Den perfekte energibiten som alle vil ha mer av! Ved nøtteallergi kan du bytte valnøtter med gresskarkjerner. BROWNIE:
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
GIR TILSKUDD OG REFORMER BEDRE MAT FOR ELDRE?
Eldrereform, tilskuddsordninger og Matgledekorps - det er bred politisk oppslutning om at ernæringsarbeidet og eldreomsorgen må få et løft. Spørsmålet er: Blir det bedre mat av det?
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
Nytt fra Lerum
Lerum lanser verdens første smoothie som pålegg. Pålegget består kun av frukt og bær i tilegg til juice, og er laget etter samme prinsippet som smoothie.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
HØYT NIVÅ PÅ KONKURRANSENE
Konkurranser på SMAK skaper matglede, spenning og ikke minst inspirasjon. Dyktige kokker og fagarbeidere får vist seg fram for både dommere, bransjefolk og publikum. SMAK 2020 var intet unntak.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
ØVELSE I Å MESTRE LIVET
Sannelig fikk vi mye å tenke på denne våren. Bare ei uke etter at vi møttes på SMAK 2020 ble det vanlige livet satt på vent. Følelsen av å være uforberedt og satt ut spredte seg raskt.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt