Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Fredag 21. og lørdag 22. april arrangeres nordisk mesterskap for kokke- og servitørlærlinger. I år er det Norge og NHO Reiseliv som er vertskap, og mesterskapet foregår ved Norsk Restaurantskole i Oslo.
Kjøkkenskriveren 21.04.2023
Ingvild Kjerkol (Ap) la fram regjeringens folkehelsemelding rett før påske. - Forskjellene i landet vårt er for store, også når det gjelder helse.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Ordningen med gratis skolemat skal utvides i Stavanger til høsten. Tre skoler startet et prøveprosjekt skoleåret 2020/2021.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
«Norden er samlet om bærekraftige måltider, og vi er enige om å bruke vår fagkunnskap for å bidra til et mer bærekraftig samfunn.»
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Matlaging er som terapi: “I de tyngste periodene i livet har jeg søkt trøst i matlaging", sier Trude Drevland, som både har bakgrunn som politiker for Høyre og ordfører i Bergen kommune.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Umami Arena ble lansert for å videreutvikle arven etter Smak 2020. Ambisjonen var å skape neste generasjons møteplass for alle som jobber med mat og drikke. Arrangørene oppsummerer slik: Stor suksess og kvalitetsløft.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Lederne i det norske, danske og svenske Kost- og ernæringsforbundet møttes nylig i København. Møtet var det første etter pandemien.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Du har sikkert hørt om FODMAP. Men hva er det egentlig? FODMAP (ikke FOODMAP, som mange tror), har fått navnet sitt fra en gruppe naturlige karbohydrater i maten vår, som lett lar seg gjære i tarmen under gitte forutsetninger - for eksempel hos en person med irritabel tarm.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Anne Sandvær har vært ansatt i Kost- og ernæringsforbundet siden 2000/2001. 1. mars hadde hun sin siste arbeidsdag.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
I forrige spalte beskrev jeg hvordan det å piske eggeplomme med litt sukker og eggehvitene hver for seg ga større volum enn ved å varme hele egg med sukker til 80 °C før pisking.
Kjøkkenskriveren 11.04.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt