
Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.
Kjøkkenskriveren

Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED).
Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.
Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no
Utgiver:
Kost- og ernæringsforbundet
Trykkeri:
HBO - Haugesund Bok & Offset AS
Artikler fra mediet
Kjøkkenskriveren 21.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023
Kjøkkenskriveren 11.04.2023