Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Det er igjen duket for Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Bodø Spektrum 15. september. Her samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for to dager med faglig påfyll, god mat og sosialisering.
Kjøkkenskriveren 13.09.2022
Neste år skal ostenorge igjen vise seg frem for verdens ostefolk. Norsk Gardsost skal sammen med HANEN og Oi! Trøndersk Mat og Drikke skape en ostefest uten sidestykke.
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
Region Gotland, med sin sårbare geografiske beliggenhet i Østersjøen, har kommet langt med bygge opp en kriseberedskap for offentlige kjøkken. - Vi definerer en krise som en uforutsett hendelse som på ulike måter kan påvirke vår produksjon av mat, sier Katharina Selin, leder for mat og måltid i Region Gotland
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
17 minoritetsspråklige elever får lærlingeplass som ernæringskokker ved Oslo universitetssykehus (OUS) til høsten. Dette er resultat av et unikt tverrfaglig samarbeidsprosjekt i Oslo og en arbeidsgiver som ikke lot sjansen gå fra seg.
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
Med kumelk fra gårder i Namsosregionen, unik syrekultur og 12 måneders lagring får du unik ost fra Namsos. Og nå har Rabagast fått tildelt Spesialitet.
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
Deltas hovedstyre anbefaler overfor representantskapet å sette ned den ordinære kontingenten fra 1,45 prosent til 1,20 prosent. På den måten håper de flere velger å organisere seg.
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
Halvparten av de som følger en plantebasert diett spiser mindre fullkorn, frukt og grønnsaker enn det myndighetene anbefaler.
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
Nå er det gode grunner til å komme seg ut i skogen og lete etter matskatter. August og september er høysesong for sopp og i år meldes det at det kan bli et skikkelig soppår flere steder i landet.
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
Det nye landsstyret består av leder, nestleder, fem styremedlemmer og to varamedlemmer. Hvem er de, hva brenner de for og hvilke saker vil de løfte fram de neste tre årene?
Kjøkkenskriveren 05.09.2022
Blåbær er blant de mest populære bærene her til lands, enten de er selvplukket eller kjøpt, hagebær eller ville. Og begge variantene gjør underverker for immunforsvaret.
Kjøkkenskriveren 05.09.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt