Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Etter en årelang sykehusdebatt er det endelig vedtatt en løsning for Innlandet: Det skal bygges et nytt Mjøssykehus på Moelv. Sykehusene på Gjøvik og Hamar skal legges ned. - Nå har vi endelig fått noe å jobbe mot, selv om tidsperspektivet fortsatt er noe diffust, sier Ronny Olsbø, seksjonsleder avdeling matforsyning på Hamar sykehus.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Idyll salt karamell fra Hennig-Olsen vant Planteprisen for Årets produkt på Future Foods-konferansen.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Fersken, nektarin, aprikos, kirsebær, plomme, mandel og eple hører alle til rosefamilien, og en ting de har felles er at kjernene inneholder et naturlig stoff som heter amygdalin.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
YT Proteinyoghurt med smak av Pasjonsfrukt er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen og inneholder hele 19 gram protein.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Delta-appen er blitt enda bedre! Nå er en ny versjon ute. Om du ikke har installert den allerede, last den ned - og ta den i bruk.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Tine Fagseminar feirer 20 årsjubileum i år og da passet det perfekt å både kaste et tilbakeblikk og samtidig se inn i glasskulen.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Messegeneral Kent Eivind Vorland tror god markedsføring mot bransjen med forhåndspåmelding var en av suksessfaktorene med årets A la carte-messe. Denne strategien gjorde at årets storhusholdningsmesse i Bergen nærmet det seg besøks- og aktivitetsnivået som var før pandemien.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Fjordland fyller hyllene med flere smakfulle nyheter denne høsten, og utvalget favner retter fra det kinesiske, asiatiske, italienske og indiske kjøkkenet.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Det var Lillehammer Bakeri som ble vurdert av juryen som det aller beste av de tre finalistene i Årets Bakeri 2023, og dermed kåret til vinner i den
Kjøkkenskriveren 01.11.2023
Mariel Bull har mer enn 10 års erfaring fra delikatessebutikken Gutta på Haugen i Oslo, og har fulgt utviklingen av norsk ost nøye. Som prosjektleder for Oste-VM 2023 har hun gjort nok et dypdykk i det mangfoldige ostelandskapet. Her gir hun matnyttige tips til ostebordet.
Kjøkkenskriveren 01.11.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt