Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Valgkomiteen har hatt som mål å sette sammen et landsstyre som tar hensyn til både kjønn, alder, geografi, ansettelsesforhold og balansen mellom gamle travere og nye koster. Det er opp til landsmøtet i Kost- og ernæringsforbundet å avgjøre om komiteen har klart det.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Innen 2030 skal matsvinnet i Norge halveres. For å få til det trengs økt innsats i alle ledd. Nå inngår programvareselskapet Total-Ctrl og IT-selskapet Atea et samarbeid for å styrke og sikre sporbarhet og kutte matsvinn gjennom ny teknologi.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Myk, men sunn mat kan hjelpe mennesker som har problemer med å tygge eller svelge, til et balansert og næringsrikt kosthold.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Sandwich, Sjokokirsj og Rom Rosin er smaker som dukker opp som kuleis.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
I 2022 vil Mattilsynet gi veiledning og føre tilsyn med kjøkken som produserer mat til beboere i helseinstitusjon og til hjemmeboende eldre.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Aktuell med:
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Enten man legger turen til påskefjellet eller velger å tilbringe fridagene i en påskestille by, er det lov å unne seg noe ekstra godt i høytiden.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Til høsten skal alle elever på videregående skoler i Oslo få tilbud om et gratis, kjøttfritt skolemåltid. Neste år skal alle ungdomsskoleelever få det samme tilbudet. En pilot som nå foregår på sju utvalgte videregående skoler, skal samle nyttige erfaringer før ordningen rulles ut i stor skala.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022
Tar du en bit av denne syrlige, fløyelsmyke sitronterten med søt marengs er du hekta. Her har du oppskriften på din nye favorittkake.
Kjøkkenskriveren 11.04.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt