Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Beste norske kokebok 2020 er kåret
«Hellstrøms hemmeligheter - mat med kjærlighet» av Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan gikk til topps i konkurransen Beste norske kokebok i 2020.
Kjøkkenskriveren 27.11.2020
Den nordiske matvareprodusenten Fazer introduserer Fazer Aito - en havrebasert produktfamilie med melkefrie alternativer til drikke, matlaging og snacks.
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
Venninnene fra Møre Ungdomsskule ble bedt på storfint besøk etter at de vant den nasjonale elevkonkurransen «Lag din egen lunsj - oppdrag kostråd».
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
PLANTEBASERT PÅ MENYEN SØTPOTETSUPPE MED CHICK FREE & CHILIMAYO
Prøv saftige, grove burgere som er 100% plantebasert! De er laget av proffe fagfolk og er utviklet og produsert i Norge. De er supre å tilberede i convection-ovn, grille eller steke. Nå kommer de også forstekte, så her kan du velge. Topp med rødløk, syltet eller ikke - alt ut ifra hva du har tid til.
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
KOMBUCHA
Fermentering er i vinden, og har man allerede krysset av surdeig, surkål, kimchi, yoghurt og øl på lista så har kanskje turen kommet til kombucha?
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
Ifølge de norske kostrådene bør vi spise mer fisk. Vi bør servere fisk til middag to til tre ganger i uken og gjerne bruke fisk som pålegg også. Mye skyldes fettet i fisken. Men nå viser ny forskning at også proteinene spiller en rolle i den gunstige helseeffekten.
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
- Årets vinner har gjort gode grep for å skape sunne måltider og matglede til en gruppe mennesker, voksne utviklingshemmede, som ofte har et ensidig og lite variert kosthold, sa Ivar Villa på vegne av juryen ved overrekkelsen.
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
Dessert - i betydningen en søt avslutning på et måltid - ser ut til å ta gradvis mindre plass i vår måltidskultur. Er det en bra trend? Ikke nødvendigvis. Det er mange gode grunner til at hverdagsdesserten fortjener en renessanse.
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
• Den første produksjonen av Pizza Grandiosa startet 11. februar 1980 på fabrikken til Nora på Stranda i Møre og Romsdal.
Kjøkkenskriveren 27.10.2020
I dag gratulerer vi en jubilant! Det er 100 år siden Skolekjøkkenlærerinnenes Landsforening ble stiftet.
Kjøkkenskriveren 27.10.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt