Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

BUSKAP

buskap
BUSKAP er medlemsblad for Geno. Formålet er å være storfebondens fremste fagblad og å holde leserne oppdatert innen mjølke- og storfekjøttproduksjon. Redaksjonen legger vekt på leservennlighet og høyt faglig nivå på stoffet.
Antall lesere: 28 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 12 321
Frekvens: 8 utgaver pr år
BUSKAP
Storhamargata 44
2317 HAMAR
Tlf 95 02 06 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Rasmus Lang-Ree
95 02 06 00
rlr@geno.no
Annonseansvarlig
Aksel H. Belsvik-Karlsen
413 45 560
911 99 886
aksel@adapt-da.no

Utgiver:

Geno SA


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

For styremedlem i Geno, Gunn Randi Finstad, dreier ukene på setra i Sølendalen seg om utnytting av utmarksressurser og et avbrekk i hverdagen.
BUSKAP 30.09.2022
I denne episoden av Genopodden har vi besøk av spesialveterinær Åse Margrethe Sogstad fra Animalia, som skal snakke om dyrvelferdsprogrammet.
BUSKAP 26.09.2022
Geno har satt i gang et prosjekt for å utvikle en jurslippindeks. Dette er krevende fordi det er vanskelig å finne nok data av god kvalitet, men målet er å ha en første versjon klar før utgangen av året.
BUSKAP 21.09.2022
Brødrene Gobetti i Scandiano i Italia prioriterer helse i besetningen og er overbevist om at dette vil bli svært viktig for framtidas melkebruk.
BUSKAP 09.09.2022
For alle trinnene i en utbyggingsprosess gjelder det å starte i god tid med planleggingen.
BUSKAP 06.09.2022
Det er holdforskriften for storfe, samt veilederen for denne forskriften som legger føringene for hvordan kalvingsbingene utformes. Fra og med vil det bli krav om kalvingsbinge også i båsfjøs.
BUSKAP 01.09.2022
Brattlendt, nabogrense og bekk tett på fjøset gjorde at Lars Høvren måtte tenke kreativt da han skulle planlegge ombygging av båsfjøset til løsdrift.
BUSKAP 25.08.2022
Torstein Rørstad har skrelt vekk kostnadene til i-mek. Fjøset skal bygges nå og så får teknikkinvesteringene komme når han har fått betalt ned en del på fjøslånet.
BUSKAP 19.08.2022
Det er viktig å kjenne de genetiske sammenhengene mellom egenskapene vi avler for. Hvis ikke kan avlsarbeidet gi utilsiktede resultater. Sammenhengene til melkeavdrått er sentrale.
BUSKAP 08.08.2022
I ei tid der mange er opptatt av kosthald og helse, finst det ein ost som få veit om og som glir rett inn i norske og internasjonale kosthaldsråd.
BUSKAP 08.07.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt