Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Det ble en dyr kjøretur for sjåføren som hadde trimmet motoren uten å oppgi det til forsikringsselskapet.
Bobilverden 07.02.2023
Bobiler som ønsker å parkere gratis er et gjentagende problem på den spanske solkysten. Også i år er det flere konflikter mellom bobiler som opptar plasser og lokalbefolkning som mister sin lokale parkering.
Bobilverden 06.02.2023
Flekkefjord kommune har lenge ønsket å utvide bobilplassen på Lasta. Nå er planene godkjent og arbeidet kan snart starte.
Bobilverden 05.02.2023
I dag lanserer en norsk forhandler et nytt merke på det norske markedet. Rettighetene for Skandinavia er sikret, men i første omgang blir det få bobiler som kan selges.
Bobilverden 03.02.2023
Gjennom 30 år har Statens vegvesen tilrettelagt atten utvalgte strekninger gjennom det vakreste og mest varierte av norsk natur. Nå ser de tilbake på det arbeidet som er gjort.
Bobilverden 02.02.2023
Over fire av ti nordmenn sier at endringer i økonomien påvirker årets reiseplaner. Mange går nå for et lavere reisebudsjett. Gjør du?
Bobilverden 02.02.2023
Brobizz melder at deres bombrikker ikke slutter å virke i Norge fra i dag slik de tidligere har opplyst. Fristen er utsatt.
Bobilverden 01.02.2023
Har du en dansk bombrikke i bobilen? Da er det ikke sikkert den virker i Norge fra i morgen. Om du da ikke allerede har gjort nødvendige tiltak.
Bobilverden 31.01.2023
Fredrikstad har i vinter vært i manko på bobilplasser, men nå kan det ordne seg om kommunen sier ja. Bare 400 meter fra Værstebrua kan den nye bobilplassen komme.
Bobilverden 30.01.2023
2022 ble et godt år for de norske campingplassene. Regionale forskjeller gir variasjoner, men mye av reisemønsteret er tilbake til normalen før pandemien.
Bobilverden 30.01.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt