Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Åpner for reiser til og fra store deler av Europa
Regjeringens reiseråd åpner fra 15. juli for reiser til og fra store deler av Europa, men Sverige er fortsatt utenforlandet.
Bobilverden 10.07.2020
Dalen det er fort gjort å glemme, men det bør du ikke gjøre
Dette er dalen med vakre og velpleide rasteplasser, naturopplevelser i fleng og massevis av aktiviteter for liten og stor, ung og gammel. Men du må bruke tid og sjekke ut alle mulighetene.
Bobilverden 09.07.2020
Kommune stengte for bobiler for å unngå koronaspredning
På det nedlagte fergeleie ved Bremsnes på Averøy har det vært en uoffisiell og populær bobilplass. Nå har kommunen stengt den med korona som begrunnelse.
Bobilverden 08.07.2020
Ny E6 i Soknedal åpner i dag
Ingen offisiell åpning med taler og pomp og prakt i dag, men det er i dag 6,5 km ny E6 åpner for trafikk - tre måneder før tiden.
Bobilverden 08.07.2020
Ber om ekstrainnsats på rasteplass-renhold
Nå må de som har ansvaret for rasteplassene gjøre det beste ut av det vi har, slik at bilferiefolket får så godt tilbud som mulig, oppfordrer NAF.
Bobilverden 07.07.2020
Felles nordisk salgstrend
Bobilsalget i Norge var i juni det beste noensinne i en måned. Også Sverige og Finland hadde til dels dramatisk økning etter en urolig periode.
Bobilverden 07.07.2020
Norges største veiserviceanlegg er åpnet
Fredag åpnet samferdselsminister Knut Arild Hareide den nye og topp moderne Circle K-stasjonen med døgnhvile- og rasteplass i Bamble.
Bobilverden 06.07.2020
Rekordsalg av bobiler i juni, men moderat år
Hittil i år har bobilsalget gått tilbake i forhold til i fjor, men juni ga en suveren økning i salget av bobiler. Trenden var den samme i mai, som var den første skikkelige salgsmåneden etter koronanedstengingen.
Bobilverden 04.07.2020
Regjeringsbesøk hos Askjems camping-center
Askjems i Sem i Vestfold og Telemark fylke fikk i dag besøk av næringsminister Iselin Nybø. Hun var på rundreise for å besøke små og mellomstore bedrifter i landsdelen.
Bobilverden 02.07.2020
I dag åpner Flye 1389
Nå opnar Statens vegvesen den nye fjellkaféen langs Nasjonal turistveg Valdresflye. Den er også eit utsiktspunkt.
Bobilverden 02.07.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt