Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Du har hørt om sherpatrapper? Nepalske sherpaer er flere steder hentet til Norge for å bygge gode og solide trapper i fjellet. Men ikke alle slike trapper er bygget av sherpaer.
Bobilverden 20.08.2019
Om fire uker er Caravanmessen 2019 historie. Messegeneral Konrad Sel håper det da har vært godt besøk i stappfulle messehaller. Ikke minst håper han den nye gratis messecampen med plass til over 1000 enheter skal bidra til det.
Bobilverden 19.08.2019
Sengeplasser, ikke antall setebelter, avgjør hvor mange passasjerer du kan ha med deg i bobilen, meldte Motor og lovte enorme avgiftssjokk om du har med for mange. Bobilverden.no kan her fortelle hva det egentlig dreier seg om.
Bobilverden 18.08.2019
De bor ikke i nye, flotte doninger levert ferdig fra en bobilprodusent. De har ofte bygget om eller innredet sin egen bobil. Eventuelt har de en gammel bobil. De er unge og er "vanlifers" som tilbringer masse tid i sine kjøretøy.
Bobilverden 17.08.2019
For halvannet år siden lovte den danske transportministeren høyere hastigheter for bobiler over 3500 kg. Men byråkratene ville det annerledes. I dag har de ruget i et år på en norsk henvendelse - uten å gi svar.
Bobilverden 15.08.2019
Ved enden av Storebæltbrua ligger det en trivelig by med et godt sted å overnatte - en eller flere dager. Effektivt om du er på gjennomreise, men du sover så nær byen at du uansett rekker inn til sentrum.
Bobilverden 14.08.2019
Kabe vil på Caravanmessen lansere sin nye Kabe Van, en plåtis som svenskene sier - en bybobil, for helårsbruk. Bakhjulsdrift er standard, men du kan også få drift på alle hjul.
Bobilverden 13.08.2019
Det blir en fest når Frankia neste år fyller 60 år. Den starter med lanseringen av 2020-nyhetene i høst; en uortodoks bybobil og halvintegrerte M-Line Neo - begge bygget på Mercedes Benz Sprinter.
Bobilverden 11.08.2019
Nye regler for EU-kontroll trådte i kraft i februar i år.
Bobilverden 10.08.2019
Verdenspremiere: På messa Caravan salon i Düsseldorf vil Ford blant annet vise den nye bybobilen Big Nugget, som er utviklet sammen med Westfalia. Dette blir den største bybobilen fra Ford.
Bobilverden 09.08.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt