Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Sitter fast i Italia: Vet ikke når vi kommer hjem
Syv bobiler av ulik nasjonalitet står fast på en campingplass ved Messinastredet. En av dem er norsk. De har alle portforbud og får ikke lov til å ta ferge til fastlandet slik at de kan reise hjem.
Bobilverden 29.03.2020
«De tusen fjorders historierike land»
Norske fjorder byr på spektakulære naturopplevelser og dramatisk historie. Her er reiselivsforfatter Per Roger Lauritzens favoritter.
Bobilverden 28.03.2020
Utsetter piggdekk-fristen
Koronatider gir utsatt frist for å ta av piggdekkene. Ny frist er nå 1. mai for hele landet.
Bobilverden 27.03.2020
97 prosent av reiselivet taper penger
Reiselivsnæringen i Hardanger er hardt rammet av koronapandemien. Hele 97 prosent av reiselivet i regionen taper penger som følge av viruset. Nå posisjonerer de seg for å trekke norske gjester når krisa er over.
Bobilverden 27.03.2020
- Ikke dropp service på bilen - det kan koste dyrt
Det er viktig å følge serviceprogrammet til bilen når den er innenfor garantitiden. - Å droppe servicen kan fort koste mer enn det smaker.
Bobilverden 26.03.2020
Kommentar: Muligheter for gode kjøp
Norge er ikke helt stengt. Vi har et næringsliv som holder åpent så godt det kan. Krona har stupt i verdi og prisen på import har økt dramatisk. Da er det mulig å gjøre gode kjøp.
Bobilverden 26.03.2020
Trafikkstasjonene forblir stengt til over påske
Statens vegvesen følger rådene fra helsemyndighetene og holder alle trafikkstasjonene stengt til og med 13. april.
Bobilverden 25.03.2020
- Nei, du kan ikke reise på fritidsreiser
NRK har i ettermiddag en artikkel med overskriften «Du kan ikke dra på hytta, men campingvogna og bobilen er lov». Men helseministeren minner om det overordnede påbudet.
Bobilverden 24.03.2020
Slik minsker du risikoen for smitte i bilen
Det er lurt å gjøre noen tiltak i egen bil for å unngå korona-smitte. - Er det flere som bruker bilen eller du bruker bildelingstjenester, er det ekstra viktig med rengjøring nå, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF.
Bobilverden 24.03.2020
Advokaten: Når bobilen uventet ble for dyr
Finnes det rettsavgjørelser om prisjusteringer som følge av valutapåslag? Vi utfordret advokat Arild Almklov, som vanligvis skriver for Bobilverden.no, til å finne fram saker fra rettsvesenet.
Bobilverden 23.03.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt