Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Har du lys bak når du kjører?
Høstmørket har senket seg og det er på tide å skru på lysbryteren slik at lysene tennes - også de bak, oppfordrer Statens vegvesen.
Bobilverden 24.09.2020
- E16 har blitt en trygg vintervei over fjellet
Selv om det fortsatt er behov for mer ny vei på begge sider av fjellet, åpnet samferdselsministeren i går den siste delstrekningen og markerte at veien over Filefjell nå er tryggere enn noen gang.
Bobilverden 24.09.2020
- Dra på høstferie!
Du kan trygt dra på høstferie i Norge. Det er andre ting som er viktigere å passe på enn hvor du reiser. Å holde avstand er langt viktigere.
Bobilverden 23.09.2020
Caravanmesse kommer hjem til folket
Kan en digital caravanmesse erstatte den tradisjonsrike Caravanmessen med fysisk oppmøte og mulighet til å ta og føle på produktene? Det får vi snart se.
Bobilverden 23.09.2020
Har du plass, kan du spare lagerleie
Mange drømmer om å ha en garasje utenfor huset der bobilen kan stå klar for bruk gjennom vinteren. Eller om du bare vil ha den under tak mens har vinterhvilen.
Bobilverden 22.09.2020
Innstegsmodeller under 6 meter
Halvintegrert eller med alkove og under 6 meter lange? Roller Team har to nye innstegsmodeller som tilfredstiller disse kravene i 2021.
Bobilverden 21.09.2020
Paradiset på fjellet
Et paradis på jord. Slik er fjellet i Einunndalen nord i Hedmark for Willy og Sissel Bakke som valgte å ta turen dit på sin bryllupsreise!
Bobilverden 20.09.2020
Slik slipper du tilhenger-trøbbel
Med Bil og henger-appen fra Statens vegvesen kan du nå enkelt sjekke både hva bilen og tilhengeren faktisk tåler - og om den som skal kjøre bilen faktisk har førerkortet som trengs for å dra lasset.
Bobilverden 19.09.2020
Bytte til kompressorkjøleskap?
Dometic utvider med kompressorkjøling og et nytt benkeskap. Serien er utviklet for å være enkel å skifte ut med gamle kjøleskap.
Bobilverden 17.09.2020
Messe: En tredjedel av normalt besøk
Antallet besøkende var ingen suksess for Caravan salon i Düsseldorf, verdens største bobil- og caravanmesse. Antallet utstillere var nesten halvert, men arrangørene hevder at de som deltok hadde godt salg.
Bobilverden 16.09.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt