Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Hymer har i flere år hatt firehjulstrekk som et valgfritt tillegg. Nå har de tatt konsekvensen av den økte interessen for slike bobiler og har lansert «Cross over-varianter» som standard.
Bobilverden 06.03.2021
- At ulike kjøretøy kjører i veldig ulike hastigheter, kan skape trafikkfarlige situasjoner. Blant annet kan det føre til farlige forbikjøringer og påkjørsler bakfra.
Bobilverden 05.03.2021
Bobilbyen får sin andre bobilplass, men blir litt forsinket
Målet var at bobilplassen skulle stå ferdig til påske, men den er fortsatt en anleggsplass. De 55 nye plassene vil øke kapasiteten i Ålesund til over 100 bobilplasser.
Bobilverden 04.03.2021
Politisk styring sørget for bobil-åpning i påsken
Politikerne grep inn og sørget for at campingplassene i Sandefjord kan ta i mot bobiler i påsken. Vedtaket er begrunnet med Covid-19 og manglende muligheter for utenlandsreiser.
Bobilverden 04.03.2021
Solgte rubbel og stubb til Ferda
I dag slapp Ferda nyheten om at de hadde kjøpt familiebedriften. Det slo ned som en bombe i bransjen - selv om noen hadde skjønt at Ferda hadde noe i gjære. Konsernsjefen var nervøs før møtet med de ansatte.
Bobilverden 03.03.2021
Ferda kjøper en av Norges største frittstående forhandlere
De to bobilaktørene fant hverandre i felles merker og et ønske om å gi kundene enklere tilgang til kompetent service både der de bor og på reiser, heter det i en pressemelding fra Ferda.
Bobilverden 03.03.2021
Det lysner for reising mot sommeren
Folkehelseinstituttet (FHI) tror vi kan begynne å reise igjen mot slutten av mai. Samtidig arrangerer Spania sitt største fysiske arrangement i pandemien, en turistmesse, for å markere starten på åpningen av landet for turister.
Bobilverden 02.03.2021
Nytt museum blåser liv i H.C. Andersens eventyr
Sommeren 2021 åpner det nye H.C. Andersens Hus i Odense. Det blir et helt nytt museum med nye vinklinger på historien om Andersens liv og arbeid.
Bobilverden 01.03.2021
Dette er kjedene i bobilmarkedet
Det norske bobilmiljøet får snart sin fjerde kjede og flere kan komme til. Men hvor finner du disse kjedene og hvem eier dem? Vi tar en titt på tall og fakta.
Bobilverden 28.02.2021
En skjult perle i Hokksund
Med sin fine beliggenhet tett opp mot Oslo, men samtidig nær flotte fjellområder og mange lokale severdigheter, fremstår Hokksund Camping som en glimrende «basecamp» enten du ferdes i bobil eller har en campingvogn på kroken.
Bobilverden 27.02.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt