Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Den populære bobilplassen i Horten småbåthavn har lenge vært i faresonen for å bli nedlagt. Mange alternativer har vært i spill, men nå er avgjørelsen tatt.
Bobilverden 28.09.2023
Søndag 1. oktober skjerper danske kommuner miljøreglene og innfører krav om partikkelfilter i alle dieselbiler. Uten partikkelfilter har du ikke adgang til miljøsonene.
Bobilverden 27.09.2023
Høstferien er i anmarsj og rett over grensen er det duket for moro for hele familien. Dra på oppdagelsesferd under jorda, la deg skremme eller oppdag Sveriges største badeland.
Bobilverden 27.09.2023
- Samferdselsdepartementet har godkjent Statens vegvesens forslag til endringer i veinormalene for vei- og gateutforming. De nye endringene kan føre til reduserte kostnader, samt mindre utslipp av klimagasser og arealbruk.
Bobilverden 26.09.2023
Madland havn på Jæren er et spennende stoppested for den som vil se været i all sin prakt. I sommer gjenåpnet rasteplassen.
Bobilverden 25.09.2023
Jeg camper ikke, jeg har bare parkert, sier mange når de omgår skilt som skal forhindre overnatting i bobil. Utsagnet har ikke dekning i forskrift, sier Vegdirektoratet, men hva er en bobil?
Bobilverden 24.09.2023
Norge skal markedsføre seg heftigere overfor utenlandske turister. Turister i alle segmenter vil la seg friste, men ikke glem de som kommer i bobil!
Bobilverden 23.09.2023
Nå nærmer «vintersesongen» seg igjen, og for de som har mulighet til å oppholde seg sør i Europa om vinteren står kanskje Spania for tur. For her er det mange fine steder du kan besøke med bobil.
Bobilverden 22.09.2023
Svindelmetoden er gammel, men nå har utstyret blitt så lite at du neppe ser det. I forrige uke ble det avslørt på en bensinstasjon.
Bobilverden 21.09.2023
«Vi tar et skritt tilbake og fullfører byggingen av grunnstrukturen i kjeden». Det sier Tellus nye administrerende direktør i dette intervjuet om situasjonen i et vanskelig marked.
Bobilverden 20.09.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt