Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Skolelederen

skolelederen
Skolelederen utgis av Skolelederforbundet - en fagforening for ledere i oppvekst- og opplæringssektoren. Skolelederen fokuserer på lederspørsmål og ledelse, men inneholder også artikler, stoff og informasjon av interesse for alt personale i skoleverket. Skolelederen når beslutningstakere og innkjøpsansvarlige ved skolene og hos skoleeier.
Opplag: 6 445
Frekvens: 10 utgaver pr år
Skolelederen
Boks 431 Sentrum
0103 OSLO
Tlf 24 10 19 00
Faks
Redaktør
Tormod Smedstad
97 17 43 04
tsm@skolelederforbundet.no
Annonseansvarlig
Lars-Kristian Berg
93 00 33 38
lakris@lakrismedia.no

Utgiver:

Skolelederforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

LES I NESTE UTGAVE AV SKOLELEDEREN
Når barn bryter med kjønnsnormen
Skolelederen 18.06.2020
Skoleledere har jobbet mye ekstra under koronakrisen
En undersøkelse gjennomført av Skolelederforbundet viser at 82 prosent har jobbet flere timer i uken under koronakrisen enn de gjorde før.
Skolelederen 18.06.2020
Ny podcast fra Skolelederforbundet
Ledelse under samfunnsmessige kriser er temaet for den første episoden av vår nye podcast Viktigsteleder.
Skolelederen 18.06.2020
FORELDREPERMISJON FOR LÆRERE
Vi får stadig spørsmål om fleksibel avvikling av foreldrepermisjon. En gjenganger er lærere som ønsker å tilpasse foreldrepermisjonen mest mulig til de arbeidsfrie periodene i skoleåret, slik at friperioden blir lengst mulig.
Skolelederen 18.06.2020
Fortrinnsrett for deltidsansatte
Deltidsansatte kan ha fortrinnsrett til utvidet stilling når arbeidsgiver skal foreta en ny ansettelse i virksomheten.
Skolelederen 18.06.2020
Mestrer barna hjemmeskole?
I tiden fremover vil det bli forsket mye på konsekvensene av koronakrisen og hvordan dette har innvirket på skolen. Foreløpige forskningsresultater viser at variasjonene er store.
Skolelederen 18.06.2020
- Så fort rammebetingelsene kom på plass kunne vi fylle dagene med innhold
Skolelederen har møtt to av lærerne ved Trosterud skole for å høre hvordan de har opplevd koronaperioden. Samtalen bekrefter at behovet for informasjon er stort når krisen pågår - og at kompetente ledere og team er viktig for å lykkes.
Skolelederen 18.06.2020
- Gi mellomledere rom til å lede
De senere årene har antallet mellomledere i skolen økt kraftig, men oppgavene og utfordringene varierer fra skole til skole.
Skolelederen 18.06.2020
Skoleledelse i koronatider
Som leder for over 90 ansatte og 430 elever er Henriette Randsborg og resten av ledergruppen ved Trosterud skole vant til å takle store og små utfordringer. Men hvordan har det vært å være skoleledere under koronakrisen - og hva gjør de annerledes når neste smittebølge kommer?
Skolelederen 18.06.2020
Ledere i skole og barnehage - den glemte gruppen?
Skolelederforbundet har som målsetting å bidra til at ledere i skole og barnehage får gode vilkår for å utøve ledelse, slik at de kan bidra best mulig til å løse det brede samfunnsoppdraget.
Skolelederen 18.06.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt