Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

SKOG

skog
Magasinet Skog er Norges desidert største fagblad for rundt 37 000 skogeiere tilknyttet skogsamvirket i Norge og fagpersoner innenfor andre skogfaglige miljøer som forvaltning, forskning og utdanning. Skog er nå et fagblad for hele familien. Faste temaområder er bl.a.: skogfag, trebruk, tradisjon, familieskogbruk, rekruttering, jakt, vilt og friluftsliv.

Formålet med Magasinet Skog er gjennom fagartikler og reportasjer å holde alle skoginteresserte oppdatert om hva som rører seg innenfor sektoren og tilstøtende næringer og handelsområder.
Opplag: 36 560
Frekvens: 8 utgaver pr år
SKOG
Boks 1438 Vika
0115 OSLO
Tlf 23 00 07 50
Faks 22 42 16 90
Ansvarlig redaktør
Åsmund Lang
23 00 07 50
930 28 613
asmund.lang@skog.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no

Utgiver:

Norges Skogeierforbund


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

Vil rendyrke samvirkestrategien
- Vi har i over to år stått i en spagat og ikke vært helt sikre på om vi skulle fortsette å være en samvirkebedrift, eller om vi skulle bli en ren kommersiell virksomhet.
article_web SKOG 24.04.2019
Du må endre skattemeldingen
Det er feil i beregnet forhåndsutfylt verdi på skogbrukseiendom, gårdsbruk og annen fast eiendom med skattepliktig avkastning, bekrefter Skattedirektoratet.
article_web SKOG 15.04.2019
Bevarer gode gener hos gran
Sju skogeiere på Østlandet har fått i oppgave å bevare skogsområder med grantrær med et spesielt verdifullt genetisk materiale. En robust fremtidsskog er avhengig av stor variasjon i frømaterialet, men ikke alt kan lagres i banker.
article_web SKOG 15.04.2019
Endringer på Evenstad
Kristin Evensen Gangås har sluttet som instituttleder ved Høgskolen i Innlandets avdeling på Evenstad. Skolen har satset mye på skogfag de siste årene. - Denne satsingen er jeg sikker på at også den nye ledelsen ønsker å fortsette, sier Gangås.
article_web SKOG 12.04.2019
Sjekk om formuesverdiene dine er riktige
Det kan være feil i de forhåndsutfylte formuesverdiene på skog, gårdsbruk og annen fast eiendom, skriver Regnskap Norge på sine nettsider.
article_web SKOG 12.04.2019
Viken Skog i førersetet etter solide tall
Viken skog har nå tett innpå 30 prosent av tømmermakedet i Norge og er landets største skogeiersamvirke. Det går så det suser. Utfordringen fremover er å legge til rette for ny skogindustri i Norge. Det er nå bransjen har styringsfart.
article_web SKOG 11.04.2019
Nytt verktøy for å hindre sporskader på plass
Ved å bruke markfuktighetskart i driftsplanlegging kan man unngå å legge kjøreruta til de fuktige områdene av marka hvor det er størst fare for sporskader. Nå er dette verktøyet tilgjengelig for 60 prosent av skogen i Norge.
article_web SKOG 08.04.2019
Skogplanting gir god klimaeffekt
Planting av skog på nye areal er et godt klimatiltak, ifølge sluttrapporten for det statlige klimaskogprosjektet. Trærne som ble plantet forventes å ta opp om lag 700 000 tonn CO2 de neste 85 årene.
article_web SKOG 05.04.2019
Masinparken TRE vant Årets trebyggeri 2018
Maskinparken TRE på Lilleby i Trondheim vant prisen Årets trebyggeri 2018. Prosjektet vant fordi man har utfordret alle involverte aktører til å bidra med utvikling og nytenking.
article_web SKOG 03.04.2019
Deler ut stipend til skogforskning
Borregaard forskningsfond skal dele ut penger til skogforskning og arbeidsmedisinsk forskning. Årets søknadsfrist er 18. mai.
article_web SKOG 03.04.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt