Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Skogbruk

norsk-skogbruk
Frittstående, uavhengig organ for skogbruksnæringen og skoginteresserte. Skal gi velinformert og objektiv dekning av faglige og næringspolitiske spørsmål, og annet som vedrører skog og skognatur.
Opplag: 2 939
Frekvens: 11 utgaver pr år
Norsk Skogbruk
Wergelandsveien 23 B
0167 OSLO
Tlf 23 36 58 50
Faks 22 60 41 89
Redaktør
Line Venn
93 09 71 33
line.venn@norsk-skogbruk.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

Det norske Skogselskap


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Knut Johansson er trolig den eneste i landet som har ansvar for 167 000 daa skog, med beskjed fra eieren om at økonomien er underordnet friluftsliv og biologisk mangfold i valg av skogbehandling. Dette har gjort ham til en frontfigur for alternativ hogst og foryngelse. Spørsmålet er om han ville gjort det samme om han eide denne skogen selv?
Norsk Skogbruk 29.09.2023
Nå er vi godt inn i høsten og studiene har startet for fullt. Søkertallene til skogfaglig utdanning virket lovende i vår, men hvordan står det til på NMBU og Høgskolen i Innlandet (HINN) etter studiestarten?
Norsk Skogbruk 29.09.2023
Harald Kvam er bestyrer for allmenningene på Gran og Jevnaker. Han kan fortelle at ekstremværet Hans førte til store skader på skogsbilveinettet på disse eiendommene. Til sammen må det gjøres utbedringer for rundt fire millioner kroner.
Norsk Skogbruk 29.09.2023
EU jobber i rekordfart for å bli verdens første klimanøytrale region. Gjennom Green Deal, EUs grønne vekststrategi, skal målet nås innen 2050. I hjertet av debatten er skogen. Mellom barken og veden står skogeierne?
Norsk Skogbruk 29.09.2023
- Jeg ser en symbolikk i at den middag regjeringen gir i anledning jubileet finner sted i denne sal, som på mange måter bærer med seg et sus av vår nasjonale historie.
Norsk Skogbruk 29.09.2023
Seniorforsker Svein Solberg ved Nibio prøvde seg med et nytt begrep, da han skulle forklare årsmøtedeltagere fra skogselskapene i Oslo/Akershus og Østfold hvordan skogen bør skjøttes for å møte framtidas klimaendringer.
Norsk Skogbruk 29.09.2023
- Planen er å gå i gang på torsdag. Det skal jobbes med små sprengladninger og skytes ned små blokker øverst i fjellet som sitter løst.
Norsk Skogbruk 29.09.2023
Det er et enormt område i Västmanland og Dalarna som har vært underlagt restriksjoner siden afrikansk svinepest ble oppdaget hos villsvin. Blant annet er skogbrukstiltak i området forbudt.
Norsk Skogbruk 29.09.2023
I disse dager runder Det norske Skogselskap 125 år. Verden ser ganske annerledes ut i dag enn den gangen organisasjonen ble stiftet. Det gjelder også for skogbruket og skogens rolle i samfunnet. Men i dag, som den gang, er skogen viktig på et vidt spekter av områder - det vi i Skogselskapet kaller «skogens mangesidige betydning».
Norsk Skogbruk 29.09.2023
Håpets katedral var rett miljø for å fortelle om Ombruk av rivningstrevirke og nye produkter laget av resirkulert plast styrket med tre - som jo er et fornybart råstoff i seg selv.
Norsk Skogbruk 29.09.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt