Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Skogbruk

norsk-skogbruk
Frittstående, uavhengig organ for skogbruksnæringen og skoginteresserte. Skal gi velinformert og objektiv dekning av faglige og næringspolitiske spørsmål, og annet som vedrører skog og skognatur.
Opplag: 2 939
Frekvens: 11 utgaver pr år
Norsk Skogbruk
Wergelandsveien 23 B
0167 OSLO
Tlf 23 36 58 50
Faks 22 60 41 89
Redaktør
Line Venn
93 09 71 33
line.venn@norsk-skogbruk.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

Det norske Skogselskap


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Krise for grana i Sentral-Europa
Det står mer enn en milliard m3 gran i Sentral-Europa, en betydelig andel er plantet utenfor treslagets naturlige utbredelsesområde. Forskere mener at klimaendringene gjør at denne grana er mer utsatt enn før og spår store skogskader framover.
Norsk Skogbruk 25.02.2020
Utfordrende, men ikke dramatisk
Den milde og våte vinteren i Sør-Norge skaper problemer for innkjøringen av tømmer. Men det er ingen krise. - Vi må ligge tett på og være fleksible.
Norsk Skogbruk 24.02.2020
Overlesset av Moelven-aksjer
Fra å være en del av en 60 prosents eierblokk i Moelven, bestående av tre skogeierandelslag, via en kort fase med en mindretalls aksjepost på 41 prosent, har nå Glommen Mjøsen 71 prosent av aksjene i Moelven.
Norsk Skogbruk 23.02.2020
Skoggjødsling: Bestillingsfristen rett rundt hjørnet
Nylig holdt gjødselprodusenten Yara kurs for ansatte i skogeierandelslagene som jobber med skogkultur og gjødsling.
Norsk Skogbruk 21.02.2020
Klimaverstingene
Vi har nylig fått presentert den svære rapporten Klimakur 2030, som forteller oss hva som skal til for å kutte utslippene i såkalt ikke kvotepliktig sektor.
Norsk Skogbruk 20.02.2020
- Dere bør kreve mer
Trygve Slagsvold Vedum mente skogbruket er en beskjeden gjeng som jublet over knapper og glansbilder på statsbudsjettet. - I fjor brukte vi mer enn dobbelt så mye penger på vern av skog som på alle andre skogtiltak til sammen.
Norsk Skogbruk 20.02.2020
- Å bruke skogen mer er et av de beste klimatiltakene vi kan gjøre!
Det sa landbruks og matminister Olaug Bollestad da hun besøkte skogen på Losby Bruk i Lørenskog onsdag denne uka.
Norsk Skogbruk 19.02.2020
Landkreditt kjøper Koppang Landbruk
Landkreditt kjøper alle aksjene i Koppang Landbruks- og næringsmegling AS og går dermed inn i markedet for eiendomsmegling. - Vi skal være ledende på megling av landbrukseiendom.
Norsk Skogbruk 19.02.2020
Overlesset av Moelven-aksjer
Fra å være en del av en 60 prosents eierblokk i Moelven, bestående av tre skogeierandelslag, via en kort fase med en mindretalls aksjepost på 41 prosent, har nå Glommen Mjøsen 71 prosent av aksjene i Moelven. Og med plikt til å tilby kjøp av de resterende 29.
Norsk Skogbruk 19.02.2020
Foran en ny gjødslingssesong
Gjødsling er som kjent det tiltaket som gir raskest effekt på skogens CO2-opptak. Derfor ble det innført tilskudd på skoggjødsling som klimatiltak på statsbudsjettet for 2016. Statstilskuddet har blitt opprettholdt til nå - også for 2020 gis det inntil 40 prosent tilskudd til gjødsling. Og resten av kostnadene kan dekkes med skogfond.
Norsk Skogbruk 19.02.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt