Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Skogbruk

norsk-skogbruk
Frittstående, uavhengig organ for skogbruksnæringen og skoginteresserte. Skal gi velinformert og objektiv dekning av faglige og næringspolitiske spørsmål, og annet som vedrører skog og skognatur.
Opplag: 2 939
Frekvens: 11 utgaver pr år
Norsk Skogbruk
Wergelandsveien 23 B
0167 OSLO
Tlf 23 36 58 50
Faks 22 60 41 89
Redaktør
Line Venn
93 09 71 33
line.venn@norsk-skogbruk.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

Det norske Skogselskap


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Ønsker lokal arbeidskraft, men gir ingen føringer
- Dette er et komplekst tema, men Statskog ønsker i størst mulig grad å bruke lokal arbeidskraft i våre skoger, svarer Statskogs direktør Gunnar Lien på kritikken fra Ljørdalen.
Norsk Skogbruk 24.09.2020
Kommuneskogen prioriterer lokale
Trysil kommuneskoger eier et areal på 640.000 dekar. Til å drive dette har det vært en villet politikk å bruke lokal arbeidskraft - i alle år. I dag sysselsettes ti mann i området med skogkultur og skogsdrift.
Norsk Skogbruk 24.09.2020
Skogbygda Ljørdalen: All lokal arbeidskraft kuttet i statseid skog
Hele Ljørdalen er statseid, men Statskog byr ikke på en eneste lokal arbeidsplass. På andre siden av åsen har Trysil Kommuneskoger 10 tryslinger i arbeid - som resultat av en bevisst politikk.
Norsk Skogbruk 24.09.2020
Å skjøtte bort skogbrann
SKOGBRANN ER BLITT valgkamp i USA. Landet opplever stadig hyppigere og heftigere skogbranner i sine tørreste områder på vestkysten. Nå kappes presidentkandidatene om å ta eierskap til katastrofen.
Norsk Skogbruk 23.09.2020
Debatt: AP sitt korstog mot bønder og private grunneiere
Teks: Nils P. Hagen, Tynset - (liten skogeier - og jeger)
Norsk Skogbruk 23.09.2020
Portrettet: Jan Christian Vestre med stor tro på ny norsk treindustri
- Nedleggelser av norsk treforedlingsindustri har gitt oss et fortrinn, vi har måttet tenke nytt. Nå skjer det mye, og det bør det om vi skal reise Norge som industrinasjon igjen. Det både må vi og kan vi.
Norsk Skogbruk 23.09.2020
God avsetning på sagtømmer, overskudd av massevirke
En voldsom nedgang i forbruket av trykkpapir fører til at kapasitet stenges ned i Sverige og Finland, med redusert massevirkebehov som resultat.
Norsk Skogbruk 23.09.2020
Villere vær krever beredskap i bratta
Flere av innlederne på taubanesamlinga i Øyer i slutten av august trakk fram behovet for å rydde opp etter stormfellinger. Men også stående, hogstmoden skog er en ressurs som skal utnyttes.
Norsk Skogbruk 23.09.2020
Har koronapakkene truffet?
Politikerne har vært ivrige på å hjelpe næringslivet og pengene har sittet løst under koronakrisen. Først har vi de generelle ordningene med utvidet og billig adgang til permittering og «kontantstøtte» til bedrifter med sterkt redusert omsetning.
Norsk Skogbruk 23.09.2020
Volumet kulminerer, tilveksten faller
Fortsatt øker det stående volumet her i landet, men langsommere enn før. Tilveksten faller nemlig, den ble beregnet til 22,1 millioner m 3 årlig i perioden 2015-19, det er 1,8 millioner m 3 mindre enn i forrige femårsperiode.
Norsk Skogbruk 23.09.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt