Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Skogbruk

norsk-skogbruk
Frittstående, uavhengig organ for skogbruksnæringen og skoginteresserte. Skal gi velinformert og objektiv dekning av faglige og næringspolitiske spørsmål, og annet som vedrører skog og skognatur.
Opplag: 2 939
Frekvens: 11 utgaver pr år
Norsk Skogbruk
Wergelandsveien 23 B
0167 OSLO
Tlf 23 36 58 50
Faks 22 60 41 89
Redaktør
Line Venn
93 09 71 33
line.venn@norsk-skogbruk.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

Det norske Skogselskap


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

- Vi har vært opptatt av å finne en løsning som både er til Moelvens og til skogeiernes beste og det var viktig å få i gang en prosess rundt eierskapet. Og jeg må be om respekt for at noen av oss har litt ulike roller.
Norsk Skogbruk 17.01.2020
Eidsiva og Felleskjøpets salg av sine Moelven-aksjer til det nyopprettede selskapet Skog as har skapt hodebry hos den andre store eieren av Moelven, Glommen Mjøsen Skog.
Norsk Skogbruk 20.12.2019
I sommer kom Stiftelsen BioFokus med en rapport med tittelen «Sviktende kunnskapsgrunnlag i skog» som blant annet hevdet at MiS-metodikken ikke fanger opp de viktige miljøverdiene i skogen fordi den brukes feil.
Norsk Skogbruk 18.12.2019
Store skogressurser står i så bratt terreng at maskinell avvirkning med vanlig utstyr er umulig. Men taubanemiljøet her i landet begrenser seg til en håndfull entusiaster og egentlig bare to aktører som driver profesjonelt.
Norsk Skogbruk 17.12.2019
I skrivende stund ser det ut til at det gjeninnføres veibruksavgift for biodrivstoff, riktig nok ikke før 1.juli.
Norsk Skogbruk 16.12.2019
Helge Kårstad (65) er ein av ganske få innfødde vestlendingar som verkeleg har skogbruk i blodet. Og som trass mange negative trendar er ukueleg optimist på vegne av kystskogbruket. - Skogen veks godt og kan ikkje flyttast til byen, seier han.
Norsk Skogbruk 16.12.2019
Norges første Bioenergiutstilling
Bioenergi skal settes i fokus under Landbruksveka ?85.
Norsk Skogbruk 15.12.2019
Entusiastisk, men sårbart
Store skogressurser står i så bratt terreng at maskinell avvirkning med vanlig utstyr er umulig. Men taubanemiljøet her i landet begrenser seg til en håndfull entusiaster og egentlig bare to aktører som driver profesjonelt.
Norsk Skogbruk 15.12.2019
Avvirkningsnivået vil trolig øke mot 2040
Som beskrevet i Norsk Skogbruk nr 9/2019 har vi kartlagt ulike drivere for utviklingen i norsk og nordisk skogsektor og beskrevet tre ulike scenarioer. Resultatene for Norge viser en tømmeravvirkning i 2040 fra 15 mill kubikkmeter i et konservativt scenario til 20 millioner kubikkmeter i et grønt scenario. Felles for alle scenarioene er at Norge vil fortsette å være en nettoeksportør av tømmer.
Norsk Skogbruk 15.12.2019
Borregaard på norske hender
«Der gik et stille tog ut fra Østbanestationen om morgenen den 27. februar 1918. Toget var fuldt av høitidelig utseende herrer - av landets bedste - d.v.s. av dem som repræsenterte pengemagten hertillands, kapitalister altsaa og saa en del andre - som kanskje ikke hadde saa meget imot at bli det. Alle skulde de til Sarpsborg.» (Skogeieren 1918).
Norsk Skogbruk 15.12.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt