Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Ren Mat

ren-mat
Ren Mat er magasinet for folk som er opptatt av maten de spiser. Magasinet er uunnværlig for alle som vil følge med på den økologiske utviklingen, landbruk og forbruk, og som er opptatt av en bærekraftig og fornuftig bruk av ressursene. Ren Mat holder leserne oppdatert på sammenhengen mellom mat, matproduksjon, miljø og helse. Våre lesere er bevisste forbrukere, matprodusenter, forskere, byråkrater og folk i foredlingsindustri og omsettingsledd. Medlemmer i Oikos - Økologisk Norge mottar Ren Mat, i tillegg til bladets øvrige abonnenter. Ren Mat utgis av Oikos - Økologisk Norge og er det eneste matbladet i Norge med et økologisk fokus.
Opplag: 16 945
Frekvens: 4 utgaver pr år
Ren Mat
Engebrets vei 3
0275 OSLO
Tlf 24 12 41 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Wanda Widerøe
91 15 52 91
wanda@oikos.no
Annonseansvarlig
Pia Kristensen
917 67 261
pia.kristensen@dgmedia.no

Utgiver:

Oikos - Økologisk Norge


Trykkeri:

AS Printall

Artikler fra mediet

Lun bokhvetegrøt med bær
2 porsjoner 4 dl bokhvete, bløtlagt og skylt 3 dl vann, skånsomt oppvarmet 4 dadler 2 ts honning eller lønnesirup 2 ts vaniljeekstrakt eller
article_print Ren Mat 18.12.2018
Sterkt på glass
I over 30 år har Bruce & Abbie Leeson produsert ingefærprodukter i familiebedriften The Ginger People.
article_print Ren Mat 18.12.2018
Side ved side
Høytidene innebærer ofte mye tung og fet kjøttmat. Men det er ingen grunn til å vente til nyttårsforsettene med å inkludere flere vegetarmåltider i kosten. Tiden er inne for at nye klassikere som cashewnøttstek og vegisterkaker kan få plass på julebordet ved siden av ribba og juletorsken. Og blir det rester fra julemiddagen? Prøv en hvit pizza med pinnekjøtt. Rart, sier du? Vent til du har prøvd.
article_print Ren Mat 18.12.2018
Spafølelse hjemme
Ikou er en ny økologisk kroppspleieserie som tar utgangspunkt i et helhetlig tankesett hvor ingrediensene er utvalgt for å gi en harmonisk effekt på både kropp og sinn.
article_print Ren Mat 18.12.2018
Trygt for de minste
Da samboerparet Marte og Anne Berit fikk barn, oppdaget de at økologiske og etisk produserte barneklær var altfor lite tilgjengelig i Norge.
article_print Ren Mat 18.12.2018
Den lille sjokoladefabrikken
Gjennomsiktighet og rene råvarer er etterlengtet i kakao- og sjokoladeindustrien, hvor barnearbeid og dyrking i avskoget regnskog er alvorlige utfordringer. Innerst i Hardangerfjorden er Fjåk sjokolade på saken. Her produseres «bean to bar», håndverkssjokolade av etiske og økologiske kakaobønner.
article_print Ren Mat 18.12.2018
Nøtter fra nord
Selv om så og si alt vi spiser av nøtter i Norge er importert, er det faktisk mulig å dyrke både hassel, valnøtt, kastanje og mandel på våre nordlige breddegrader. Ferske nøtter til jul sa du?
article_print Ren Mat 18.12.2018
Ny kalender fra Økologisk Norge
Tradisjonen tro utgir Økologisk Norge en økokalender før jul. I kalenderen for 2019 finner du et knippe inspirerende bilder fra økologisk matproduksjon og landbruk, i et innbydende design.
article_print Ren Mat 18.12.2018
VINTERENS FESTBORD KREVER ANVENDELIGE VINER
OMTALT AV REN MAT DOM. HUET VOUVRAY PÉTILLANT BRUT 2012 Varenr. 169701 kr 279 BU
article_print Ren Mat 18.12.2018
Nordisk i koppen
Finnene er kanskje hakket bedre enn oss til å bruke skogens ressurser. Leste du artikkelen i Ren Mat nr. 25 om at Finland jobber for å økosertifisere 99 % av landets skog?
article_print Ren Mat 18.12.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt