Alle mediene redigeres i henhold til redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.
Ren Mat
Ren Mat er magasinet for folk som er opptatt av maten de spiser. Magasinet er uunnværlig for alle som vil følge med på den økologiske utviklingen, landbruk og forbruk, og som er opptatt av en bærekraftig og fornuftig bruk av ressursene. Ren Mat holder leserne oppdatert på sammenhengen mellom mat, matproduksjon, miljø og helse. Våre lesere er bevisste forbrukere, matprodusenter, forskere, byråkrater og folk i foredlingsindustri og omsettingsledd. Medlemmer i Oikos - Økologisk Norge mottar Ren Mat, i tillegg til bladets øvrige abonnenter. Ren Mat utgis av Oikos - Økologisk Norge og er det eneste matbladet i Norge med et økologisk fokus.
Reins Kloster Akevitt, ble først lansert i 2012 etter at Reins Kloster og 3-4 andre gårder med tidligere tilknytning til Klosteret gikk sammen for å lage Norges første økologiske akevitt.
Julen er høysesong for å nyte vår nasjonalsprit norsk akevitt. Brennevinet har i løpet av de siste tiårene gått fra å være ansett som fattigmanns trøst til å bli en nasjonal merkevare som kan måle seg med hvilken som helst importert brennevin.
Å lage kornmaten selv er både sunnere og billigere enn å kjøpe ferdig. Elte- og hevefritt brød, kjøleskapsgrøt og deilig granola er tre kornoppskrifter du vil bli glad for å få inn i hverdagsrutinen.
En skulle kanskje tro at når Marit Kolby inviterer til middag så er det en nøye utvalgt treretter som krever timevis på kjøkkenet? Neida, hun slår et slag for enkle gryter eller restemat. Og hverdagsdessert.
Å lage rengjøringsmidler selv gir deg kontroll over ingrediensene, reduserer bruk av kjemikalier og minimerer miljøpåvirkningen. Du får et sunnere hjemmemiljø, og bidrar til å redusere avfall og plastforbruk fra kommersielle produkter.