Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Psykisk helse

psykisk-helse

Bladet Psykisk helse

Eneste blad i sitt slag i Norge: Uavhengig journalistikk om forskning, behandlng, mestring, politikk, litteratur og erfaringer med psykisk helse.

Utgis av Rådet for psykisk helse, som et selvstendig redaksjonelt blad.

Ansvarlig redaktør: Cathrine Th Paulsen

Tips oss på redaksjonen@psykiskhelse.no

Opplag: 5 444
Frekvens: 5 utgaver pr år
Psykisk helse
Postboks 817 Sentrum
0104 Oslo
Tlf 23103880
Faks
Redaktør
Cathrine Th. Paulsen
23 10 38 86
91 55 86 60
cathrine.paulsen@psykiskhelse.no
Annonseansvarlig
Ole Jørgen Strømberg
412 71 075
ojstroe@online.no
Annonseansvarlig
Victoria Ibabao Edwards
481 16 603
victoria@psykiskhelse.no

Utgiver:

Rådet for psykisk helse


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Lang vei tilbake
Bak fasaden slet Endre Drange Thompsen (37) med psykiske problemer, som ble så alvorlige at de nesten tok livet av ham. Nå har han skrevet bok. - Det var ikke det at jeg hadde det så dårlig eller at noen hadde vært slemme mot meg.
Psykisk helse 22.10.2020
Den uunngåelige biologien
Å tenke på biologi betyr selvsagt ikke at man bare tenker på biologi eller at biologi duger som eneste forklaring på noe som helst. Er det mulig å være menneske uten kropp? Nei, selvsagt ikke.
Psykisk helse 19.10.2020
Bellas skog
Bildene på sosiale medier sier ikke alt. Det hender noen sier til meg at jeg er flink til å gå tur i skog og mark, eller at jeg er flink til å oppsøke marka i det området av byen der jeg vokste opp. De har sett det på sosiale medier.
Psykisk helse 15.10.2020
Øyner håp med lysbehandling
Øynene til Jon Vidar Halvorsen følger den lysende flekken på listen foran seg. Psykolog Hanne Kristine Haarset følger med på reaksjonene hans. Behandlingen gir håp for veteraner og andre med posttraumatisk stresslidelse.
Psykisk helse 14.10.2020
Vær mer modig
Hva kommer det av at de fleste tross alt er fornøyd med sine liv og har en god psykisk helse? Psykisk velvære er ikke noe en person automatisk har, det er noe man må anstrenge seg for.
Psykisk helse 12.10.2020
Musikk om makt
- Det er mye skam knyttet til vold og omsorgssvikt, sier traumepsykolog og artist Lovise Angen Krogstad. - Kunstnernavnet ditt er Lovise AK, hvorfor det?
Psykisk helse 08.10.2020
Lite kunnskap om synshallusinasjoner
Blå prikker, gule ormer og geometriske mønstre. Synshemmede Steingrim Andersen er plaget av hallusinasjoner, men han har lært å mestre det. Hallusinasjoner kan komme av andre ting enn psykose.
Psykisk helse 05.10.2020
Kommentar: Tillit og tøffe menn
Det er vanskelig å sette seg ordentlig inn i hva det betyr å risikere livet dag etter dag, kanskje over lang tid.
Psykisk helse 01.10.2020
- Ba om hjelp til slutt
Merethe Løland mistet omsorgen for to barn. Da hun ventet sitt tredje, startet en prosess med hardt arbeid og dyp erkjennelse.
Psykisk helse 30.09.2020
Skarp kritikk av Verdensdagen: - Går glipp av viktig debatt
- Jeg har en følelse av at Verdensdagen for psykisk helse er en dag hvor man skal gjøre psykisk helse behagelig og harmløst, sier Thea Røstbakken. Den 10. oktober er den internasjonale Verdensdagen for psykisk helse.
Psykisk helse 28.09.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt