Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Magma

magma
Tidsskriftet Magmas formål er å bidra til kunnskapsutvikling, refleksjon og debatt innenfor feltet økonomi og ledelse. Et sentralt mål er å styrke kommunikasjonen mellom forskere og utøvere på de ulike fagområdene. Dette vil vi oppnå gjennom å
- formidle kunnskap fra forskning gjennom vitenskapelige artikler
- presentere ulike faglige synsvinkler gjennom kortere kommentarartikler
- belyse praktiske problemstillinger gjennom cases og intervjuer
- publisere bidrag fra både forskere og aktører i næringsliv og offentlig sektor
Alle artikler skal være grundig faglig forankret, og tidsskriftet vil prioritere bidrag som tar opp aktuelle problemstillinger med et bredt anvendelsesområde.
Opplag: 19 055
Frekvens: 8 utgaver pr år
Magma
Boks 1869 Vika
0124 OSLO
Tlf 22 82 80 00
Faks 22 82 80 01
Ansvarlig redaktør
Charlotte Hartvigsen Lem
92 81 60 36
charlotte.hartvigsen.lem@fagbokforlaget.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Econa


Trykkeri:

John Grieg A/S

Artikler fra mediet

Pandemien forsterker både organisasjonens styrker og svakheter R
2020 ble året da ledelse ble satt på prøve - sammen med så mye annet. Ledere over hele landet skulle sørge for å holde virksomheten flytende, bedrive kriseledelse og følge opp sine medarbeidere.
Magma 17.02.2021
Lavere markedsrisikopremie i Norge enn i Sverige
I ti år har norske finansanalytikere i flokk spådd hva de tror årets markedsrisikorente blir. For 2021 anslås den til fem prosent. Det utgjør ingen endring fra i fjor, og er det nivået som de ti foregående årene. Med betydelig økt usikkerhet i markedene er det overraskende at nivået, som påvirker verdsettelsen av norske selskaper, ikke øker.
Magma 17.02.2021
Karriereplan 2021
REIDAR MYRVANG er partner i konsulentselskapet Advisi, som jobber med blant annet karriereveiledningstjenesten «In Between Jobs» for ledere og spesialister som er mellom jobber. Han har en Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI og erfaring fra bank- og finansbransjen samt varehandel i roller som både toppleder og mellomleder.
Magma 17.02.2021
Jakter grønne muligheter
Bærekraftanalytiker Thina Saltvedt mener bedrifter må gå bort fra å isolere arbeidet med bærekraft til én person eller én avdeling, men la denne jobben gjennomsyre hele forretningsdriften. Snart er dette påkrevd, mener eksperten, som for alvor har satt bærekraftige investeringer på dagsorden.
Magma 17.02.2021
Utdatert utdanning i en digital verden
Vi står midt i et digitalt skifte, og i Norges omstillingsbilde er ingen faktor mer kritisk enn IT-kompetanse.
Magma 17.02.2021
Mellom raske og trege bilder
Det var på Naxos det skjedde. - Der fikk jeg kommunikasjon med en katt gjennom kameralinsen. Tiden sto stille, og jeg var i ett med øyeblikket. Da skjønte jeg at jeg ville bli fotograf, sier siviløkonom Ingvild Vaale Arnesen.
Magma 17.02.2021
Takk for gode svar
Mange av dere fikk en telefon fra oss rett før jul. De fleste medlemmene tok seg tid til en kort prat i arbeidstiden og gav uttrykk for at det var hyggelig at vi ringte.
Magma 17.02.2021
Vil helst kombinere jobb fra både hjem og kontoret
Hjemmekontoret det siste året har økt stressfaktoren og redusert trivselen hos mange arbeidstakere, som særlig savner balanse mellom jobb og fritid. Når verden blir normal igjen er det et lite mindretall som vil fortsette å bare jobbe hjemmefra, men mange ønsker en fleksibel løsning for å kombinere kontor og arbeid hjemmefra.
Magma 17.02.2021
Skill deg ut som leder på LinkedIn
LinkedIn flommer over av kandidater med ledererfaring. Skal du skille deg ut, er det avgjørende at du presenterer deg på en måte som skiller deg fra alle de andre med ledererfaring, råder karrierecoach Alisa T. Jensen.
Magma 17.02.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt