Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Magma

magma
Tidsskriftet Magmas formål er å bidra til kunnskapsutvikling, refleksjon og debatt innenfor feltet økonomi og ledelse. Et sentralt mål er å styrke kommunikasjonen mellom forskere og utøvere på de ulike fagområdene. Dette vil vi oppnå gjennom å
- formidle kunnskap fra forskning gjennom vitenskapelige artikler
- presentere ulike faglige synsvinkler gjennom kortere kommentarartikler
- belyse praktiske problemstillinger gjennom cases og intervjuer
- publisere bidrag fra både forskere og aktører i næringsliv og offentlig sektor
Alle artikler skal være grundig faglig forankret, og tidsskriftet vil prioritere bidrag som tar opp aktuelle problemstillinger med et bredt anvendelsesområde.
Opplag: 19 055
Frekvens: 8 utgaver pr år
Magma
Boks 1869 Vika
0124 OSLO
Tlf 22 82 80 00
Faks 22 82 80 01
Ansvarlig redaktør
Charlotte Hartvigsen Lem
92 81 60 36
charlotte.hartvigsen.lem@fagbokforlaget.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Econa


Trykkeri:

John Grieg A/S

Artikler fra mediet

Siden jeg var liten, har jeg reist mye sammen med familien min, men etter at jeg ble student, måtte jeg begynne å betale for reisene selv.
Magma 12.06.2019
ØKONOMISTUDENT LIVE OLSEN HØLMO fra Lillehammer skal det neste året lede Econas nye studentutvalg.
Magma 12.06.2019
ER DET blitt slik at man er mer opptatt av korrekte holdninger og symboler for å redde klima og bærekraft enn faktisk å gjøre noe med det?
Magma 12.06.2019
BLANT TALLORIENTERTE økonomer så man på markedsføring som et «pratefag» da jeg gikk på NHH. Jeg fikk raskt en annen oppfatning da jeg fikk jobb i Lilleborg.
Magma 12.06.2019
INNLEDNING
Magma 12.06.2019
En kunne tro at med avtale om løsning innen offentlig tjenestepensjon er kanskje alle endringene for pensjon over. Men den gang ei.
Magma 12.06.2019
SAMMENDRAG Sosiale medier er ikke lenger bare en del av den private sfære, men også noe bedrifter bruker aktivt til å promotere seg. Blant annet ser man store muligheter ved bruk av sosiale medier for en rekke HR-funksjoner, inkludert rekruttering. Det vi imidlertid vet mindre om, er arbeidssøkers bruk av sosiale medier i jobbsøking.
Magma 12.06.2019
Den ene tok med seg en ni uker gammel baby på en treårig jordomseiling. Den andre har besøkt alle verdens land og bruker mesteparten av fritiden på reising. Les hva to siviløkonomer har lært av å loffe rundt, og hvordan reisene har endret deres siviløkonomhverdag.
Magma 12.06.2019
Det er en urettferdig kamp som utspiller seg mellom kvinner og menn om topplederjobbene. Betingelsene for å konkurrere er langt fra like, samtidig som kriteriene og spillereglene på jobben er de samme. Forsker ved Institutt for samfunnsforskning Sigtona Halrynjo mener dette er den viktigste årsaken til at kjønnsbalansen på toppledernivået i norsk næringsliv er så skjev.
Magma 12.06.2019
INNLEDNING
Magma 12.06.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt