Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fotterapeuten

fotterapeuten
Fagbladet Fotterapeuten dekker fag- og produktrelaterte nyheter, utdannelse og saker generelt knyttet til fothelse. Som organ for Fotterapeutforbundet skriver vi også om aktiviteter og politiske saker i forbundet. Fotterapeuten har som oppgave å sette medlemmenes interesser i alle faglige spørsmål på dagsorden, i og utenfor forbundet. Bladet skal gi uavhengig og allsidig informasjon om medlemmenes interessefelt, inspirere til bredde og engasjement i den faglige debatt, sette søkelys på utdanningspolitikk og utdanningens rolle i samfunnet, og arbeide for å skape forståelse for utdanningens betydning.
Opplag: 1 115
Frekvens: 4 utgaver pr år
Fotterapeuten
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 91 30 33 33
Faks
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate@fotterapeutforbundet.no
Annonseansvarlig
Eva Steen Johansen
93 49 78 45
evafot@online.no

Utgiver:

Fotterapeutforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

FOTTERAPEUTFORBUNDET PÅ ARENDALSUKA
Fotterapeutforbundet har vært på Arendalsuka og møtt politikere, samarbeidspartnere og andre yrkesorganisasjoner.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
Lunula laser
Arch of Scandinavia har nylig lansert lavenergilaser'n «Lunula laser». Det er en ikke-invasiv-behandling mot neglesopp, uten bivirkninger.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
KJENN DIN EGEN BEGRENSNING
En fotterapeut kommer nær pasienten. Dere sitter ansikt til ansikt og du behandler føttene, en del av kroppen de færreste får berøre. I en slik fortrolig setting er det lett for pasienten å åpne seg. For å vite hvor dypt du skal gå inn i samtalen, må du kjenne din egen begrensning.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
Sveisemaskin til steriliseringsposer
Brukervennlig sveisemaskin til tørrlufts steriliseringsposer. Med et enkelt grep lukkes maskinen og posen sveises igjen. Deretter brukes den innebygde kniven til å kutte posen.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
NÅR VARSELBJELLENE RINGER
Det finnes ingen fasit for hvordan du skal unngå å bli utbrent i jobben. Vi er alle forskjellige, samtidig som alle menneskene du møter er ulike. Noen råd finnes imidlertid, blant annet er det viktig å bli bevisst seg selv, sine tanker, følelser og reaksjonsmønstre.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
Helsesjekk ved utviklingshemning
Din neste pasient har utviklingshemning! 10 gode råd til helsepersonell på lege- og tannlegekontor - eller annet helsepersonell som yter tjenester til personer med utviklingshemning.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
UTDANNINGEN FOTER SEG FREM
Mexico har fotterapeututdanninger på både videregående og bachelornivå. Utdanning til tross, fotterapeutene er ikke autorisert helsepersonell.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
LEDER
Sitter i klinikken og skriver dette. Venter på neste pasient og har noen minutter. Kjenner at jeg gleder meg til å se ham igjen.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
SNAKK SAKTE, MED ENKLE ORD
Den største feilen mange - både helsepersonell og andre - gjør i samtale med en person med utviklingshemning, er at de snakker for fort, bruker for lange setninger og for vanskelige ord. Det beste rådet her er som i den kjente reklamen: «Det enkle er ofte det beste.»
article_print Fotterapeuten 16.11.2018
Viktig melding til alle medlemmer av Fotterapeutforbundet
Fotterapeutforbundet sender ut faktura og viktig informasjon via epost. Innboksen din bør sjekkes hver dag.
article_print Fotterapeuten 16.11.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt