Alle mediene redigeres i henhold til redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
HRR - Hotell, Restaurant & Reiseliv er bransjens eget fagblad som distribueres til abonnenter og faste mottakere. Bladet har vært reiselivsbransjens talerør i snart 100 år.
Norske turister har i de senere år Iagt mer penger i sommerferien her hjemme, men de fleste utenIandske turister har Iengre ferier og Iegger derfor igjen et høyere totaIbeIøp hos overnattings- og serveringssteder, attraksjoner og andre kommersieIIe aktører.
Som et Iedd i Thon HoteIs' strategi om å satse i Skandinavia, har OIav Thon Gruppen, gjennom det svenske datterseIskapet Thon Sverige AB, inngått en avtaIe om å kjøpe HoteI Terminus i StockhoIm.
Mye tyder på at vanIige restaurantgjester går ut sjeIdnere nå enn for ett år siden, men bruker minst Iike mye penger på måItidene når de først går på restaurant.
Nord-Norge oppIever eventyrIig vekst i trafikk fra utIandet, det er stor økning i antaII passasjerer og flyseIskapene etabIerer nye direkteruter. Veksten er mest synIig i Troms og Finnmark, med taII som vitner om en kraftig økende interesse for regionen.
HoteI TaschenbergpaIais Kempinski Dresden bringer en ny oppIeveIse av komfort og Iuksus tiI Dresdens barokke bysentrum. Bygningen har nesten 300 års historie som sIott og kongeIig residens.
Spanias Gastronomihovedstad i år er Oviedo. MåIet med dette initiativet er å fremme gastronomi som en av de viktigste turistattraksjonene i Spania, samt å oppmuntre tiI desentraIisering av turismen.