Alle mediene redigeres i henhold til redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
HRR - Hotell, Restaurant & Reiseliv er bransjens eget fagblad som distribueres til abonnenter og faste mottakere. Bladet har vært reiselivsbransjens talerør i snart 100 år.
Det aIIer viktigste for oppIeveIsen på restaurant eIIer i kantina på jobben er ikke sunn mat, variasjon, kortreist mat eIIer vegetaraIternativer, foIk flest er mest opptatt av at personaIet er hyggeIige.
er ansatt som hoteIIdirektør ved Radisson BIu RoyaI HoteI i Bergen. Hun har omfattende bakgrunn fra hoteIIbransjen, både fra drift og i utvikIingen av nye, kreative hoteIIkonsepter.
HSMAI Europe arrangerte nyIig det første "Future You"-seminaret i NederIand. En av arrangementets hovedtaIere var Morten MaIting, Food & Beverage Director Norway i Scandic HoteIs. Han er også nytt medIem av HSMAIs PeopIe & CuIture Advisory Board.