Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Tannhelsesektretæren

tannhelsesekreteren

Artikler fra mediet

Parat UNG gjennomførte i september årets UNG-samling og årsmøte på Sola Strand Hotel i Stavanger. Hvert år samles unge medlemmer på UNG-samling for ny kunnskap, nettverksbygging og sosialt samvær.
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Kun hver fjerde tannhelsesekretær i privat sektor ar fagorganisert. Det er en altfor lav andel, mener Tannhelsekretærenes Forbund (ThsF) - som nå retter verveaktiviteten spesifikt inn mot ansatte i det private.
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Uten unge tillitsvalgte har vi ikke noe fremtidig arbeidsliv. Vi er nødt til å invitere de unge til en plass rundt bordet. Ifølge FN er 50 prosent av verdens befolkning under 30 år. Likevel er det kun 2,6 prosent av verdens politiske ledere i samme aldersgruppe.
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Du som nå sitter og leser dette, er mest sannsynlig allerede medlem i Tannhelsesekretærenes Forbund. Men en kollega du ønsker å verve, lurer kanskje på hvem ThsF passer for? Og hvorfor trenger man egentlig å være medlem i en fagorganisasjon?
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
De drepte myten om «forjævligseringen» i norsk arbeidsliv. Men én gåte makter ikke folkene bak Arbeidslivsbarometeret å løse: Hvorfor vil ikke flere arbeidstakere lære mer?
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Hvorfor så lite lærelystne? Steen og Lismoen er enige om at barometeret har avdekket en gåte: Under halvparten av arbeidstakerne er interessert i etter- og videreutdanning.
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Parat har slått seg sammen med NHO Service og Handel for å se hvordan norske arbeidsplasser best kan møte omstillingen som er nødvendig. Resultatet ble en klimakonferanse med foredragsholdere fra inn- og utland, der den sentrale problemstillingen var hva arbeidslivet og arbeidstakere kan gjøre allerede i dag.
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Den 7. og 8. september gikk Parats lederkonferanse av stabelen. Der var det samlet medlemmer og tillitsvalgte i lederstillinger. Programmet besto av en rekke foredrag og samtaler om utfordringer og muligheter som lederskap og partssamarbeid gir i en uforutsigbar tid.
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Som Parat-medlem har du tilgang på en mengde ressurser når det gjelder å heve din kompetanse.
Tannhelsesektretæren 19.09.2023
Sommeren er allerede godt i gang, og for første gang på to år har det vært mulig å planlegge litt. Det kan være en etterlengtet ferietur for å se familie og venner, eller til sol og varme i sydligere strøk.
Tannhelsesektretæren 21.06.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt