Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fontene

fontene
Fontene utgis av Fellesorganisasjonen (FO), som er fagorganisasjon for barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere. Bladet inneholder reportasjer, kommentarstoff og aktuelle nyheter på feltet. Fontene har også stoff om FOs politikk og virksomhet, både sosialpolitikk, lønn og tariffspørsmål, internasjonalt stoff, kvinnepolitikk, fagutviklings- og metodestoff. Dessuten har bladet fra 2007 også fagartikler og bokanmeldelser. Siden 2008 har vi i tillegg utgitt to årlige utgaver av Fontene forskning.

Bladet er et sentralt organ for stillingsannonser, kurs, konferanser, utdanning, faglitteratur og produktannonser.
Fontene går ut til alle medlemmene. Bladet redigeres i tråd med Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten og skal inspirere til fagutvikling, debatt og forenings- og samfunnsengasjement.
Opplag: 28 038
Frekvens: 12 utgaver pr år
Fontene
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 994 66 565
Faks 22 03 11 14
Ansvarlig redaktør
Solfrid Rød
99 46 65 65
solfrid.rod@lomedia.no
Annonseansvarlig
Mia Vestgården Berg
62 95 50 60
995 75 849
62 95 50 61
mia@flisatrykkeri.no

Utgiver:

Fellesorganisasjonen (FO)


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Det er «strutsepolitikk» å hevde at alle krisene bare handler om kritikkverdige enkeltsaker eller mangel på ressurser. Både statlige myndigheter og de ansattes organisasjon FO må nå erkjenne at norsk barnevern står overfor en systemkrise.
Fontene 06.02.2023
Mens ansatte i oljebransjen fikk en lønnsvekst på 7,6 prosent i fjor, måtte ansatte i helse- og sosialsektoren nøye seg med 3,6 prosent.
Fontene 02.02.2023
FO krever at medlemmene som jobber i private omsorgsbedrifter skal tjene like mye som kollegene i offentlig sektor. Nå mener de å ha kommet et godt steg på vei.
Fontene 02.02.2023
Det er ikke forskningsgrunnlag for å hevde at delt bosted er det beste for alle barn, skriver forskere fra FHI. En slik konklusjon er meningsløs.
Fontene 31.01.2023
Det som gjør en livshistoriefortelling til noe mer enn en traumebehandling, er at vi fokuserer på hele historien og ikke bare på traumene.
Fontene 31.01.2023
I morgen er det frist i meklingen mellom FO og Fagforbundet, og NHO. - Vi krever lik lønn for likt arbeid, sier FO-topp.
Fontene 31.01.2023
Det ble hevdet at psykologspesialist Heidi Wittrup Djup var uaktuell for et oppdrag fordi hun «brukes av barnevernsmotstandere».
Fontene 31.01.2023
Å ytre seg om barnevern i media har hatt positive følger, mener erfarne barnevernsfolk.
Fontene 31.01.2023
Du våkner en morgen før en arbeidsdag og føler deg litt «tufs», litt dårlig form. Hvilke faktorer spiller inn for om du velger å gå på jobb eller å bli hjemme?
Fontene 26.01.2023
I et kapell står en ensom hvit kiste. Rundt den romsterer en mann i svart dress.
Fontene 26.01.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt