Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fontene

fontene
Fontene utgis av Fellesorganisasjonen (FO), som er fagorganisasjon for barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere. Bladet inneholder reportasjer, kommentarstoff og aktuelle nyheter på feltet. Fontene har også stoff om FOs politikk og virksomhet, både sosialpolitikk, lønn og tariffspørsmål, internasjonalt stoff, kvinnepolitikk, fagutviklings- og metodestoff. Dessuten har bladet fra 2007 også fagartikler og bokanmeldelser. Siden 2008 har vi i tillegg utgitt to årlige utgaver av Fontene forskning.

Bladet er et sentralt organ for stillingsannonser, kurs, konferanser, utdanning, faglitteratur og produktannonser.
Fontene går ut til alle medlemmene. Bladet redigeres i tråd med Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten og skal inspirere til fagutvikling, debatt og forenings- og samfunnsengasjement.
Opplag: 28 038
Frekvens: 12 utgaver pr år
Fontene
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 994 66 565
Faks 22 03 11 14
Ansvarlig redaktør
Solfrid Rød
99 46 65 65
solfrid.rod@lomedia.no
Annonseansvarlig
Mia Vestgården Berg
62 95 50 60
995 75 849
62 95 50 61
mia@flisatrykkeri.no

Utgiver:

Fellesorganisasjonen (FO)


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

- Vi er enige i at de med sterkest rygg skal bære mest, men hva med dem som ligger ned med brukket rygg eller har båret for mye, for lenge, spør FO -leder Mimmi Kvisvik.
Fontene 06.10.2022
Opplæring i lederrollen for nye barnevernsledere er et av grepene i statsbudsjettet for et bedre barnevern. På høy tid, mener Svein Helland Sivertsen, rådgiver i barnevern for kommunene.
Fontene 06.10.2022
Regjeringen foreslår å bevilge 175 millioner kroner til å ansette flere Nav-veiledere.
Fontene 06.10.2022
Vi er bare mennesker, og som både sykepleiere og lærere kan vi også gjøre feil. Forskjellen er at ingen klapper for oss når vi gjør det bra.
Fontene 06.10.2022
Regissøren kaller det en gladfilm om Nav. Fredag har «Krigere» kinopremiere landet rundt.
Fontene 05.10.2022
En tilsynsrapport som viste alvorlig avvik, politisk uro og en barnevernsdirektør som fratrer. Nå må vi tenke på hvordan de ansatte har det, mener Renathe Remes Øen.
Fontene 04.10.2022
Dersom vi faktisk ønsker å redusere turnover i barnevernet, må vi anerkjenne sammenhengen mellom rammebetingelser, ansattes mestring, ivaretakelse av ansatte i en psykisk belastende jobb, og turnover.
Fontene 04.10.2022
Tradisjonelt har sosialarbeideren gjerne vært en generalist, en som ivaretar helheten. Nå kan det synes som om generalisten er på vei ut. Men det er ikke sikkert det blir bedre om alt tilpasses individet.
Fontene 04.10.2022
- Pandemien har vist oss at vi ikke har det likeverdssamfunnet vi gjerne vil ha. Nå må vi prioritere riktig for å hindre utenforskap, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.
Fontene 03.10.2022
Hun har på ingen måte gjort det lett for seg selv. Et treetasjes hus og et kne som har begynt å melde seg ut. Undervisning på en videreutdanning som innebærer at hun må dra til Danmark to dager annenhver måned.
Fontene 03.10.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt