Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Overskudd på gris og underskudd på storfe neste år
OSLO Markedet for kjøtt er generelt på vei tilbake mot balanse, men det er usikkert hvor raskt det går. I første del av 2022 blir det underskudd på storfe og overskudd på gris. På lam og egg kan det gå mot mer overskudd, mens det for neste år blir for lite sau.
Kjøttbransjen 07.10.2021
Refleksjoner rundt kjøttog fjørfebransjens rykte
Ryktene om kjøttbransjens død
Kjøttbransjen 07.10.2021
Nygaard junior vant KLF-Open i golf
Etter å ha senket en eagle (to slag bedre en hullets par) på ett av de tøffeste hullene på Sandefjord Golfklubb, kunne Alexander Nygaard innkassere seieren i årets utgave av KLF Open.
Kjøttbransjen 07.10.2021
Oppdal Spekemat bygger nytt for 140 mill. kroner
Oppdal Spekemat investerer nær 140 millioner kroner i et helt nytt produksjonsanlegg på Oppdal. Allerede 1. juli neste år, er det planlagt drift i det nye anlegget.
Kjøttbransjen 07.10.2021
Mattrygghetskultur: - Mer enn opplæring, programmer og prosesser
Det har kommet et nytt begrep i kvalitetsverden for næringsmiddelbedriftene: Mattrygghetskultur. Fagsjef for kvalitet og mattrygghet i KLF, Christiane Hoffmann, forklarer konseptet nærmere.
Kjøttbransjen 07.10.2021
Fortsatt full fart for Johan Nerhus
Han har rundet 82 år, men leverandørbransjens «Petter Smart» har ikke tenkt å gi seg med det første av den grunn. Vi snakker om evigunge Johan Nerhus (bildet) hos firmaet Bokken.
Kjøttbransjen 07.10.2021
Ny 'superkomponent' kan knekke listeria i kjøttprodukter
Med en ny «superkomponent» i kombinasjon med høytrykksbehandling, mener forskerne å nærme seg en resept som kan ta knekken på den fryktede listeriabakterien i mat.
Kjøttbransjen 07.10.2021
Kjøttforbruket økte under pandemien - vil trenden vare?
OSLO Hverdagen er på vei tilbake etter lang tid med koronarestriksjoner og har vi endret vanene våre? Spiser vi det samme som før og har vi samme holdninger til måltidet, maten og hvor den kommer fra?
Kjøttbransjen 07.10.2021
A Røroskjøtt AS vil lage mer spekemat
Røroskjøtt investerer betydelig summer i økt kapasitet på spekemat
Kjøttbransjen 07.10.2021
Klart for bransjefest for kjøtt- og eggbedriftene Produkter fra 60 bedrifter
Normalt har kåringsarrangementet i forbindelse med NM i kjøttprodukter kun vært et møtested for de bedriftene som konkurrerer. Nå blir kvelden en festaften for alle norske kjøtt- og eggbedrifter som ´er medlem av KLF. Nytt den ne gang er også utdeling av KLFs hederspris i kjøttbransjen.
Kjøttbransjen 07.10.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt