Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Frifagbevegelse.no

frifagbevegelse
FriFagbevegelse er nyhetsportal for LO-Aktuelt og LO-forbundenes fagblader. Utgiver er stiftelsen LO Media.
Hovedformålet er å fremme samfunnsengasjement og debatt gjennom saklig og fri journalistikk med hovedvekt på LO og forbundenes virksomhet, fagbevegelsen nasjonalt og internasjonalt, arbeidslivet og andre samfunnsspørsmål som måtte angå LOs medlemmer.
Frifagbevegelse.no
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 900 93 461
Faks 23 06 22 71
Ansvarlig redaktør
Frode Rønning
90 09 34 61
frode.ronning@lomedia.no
Annonseansvarlig
Wenche Huser Sund
90 61 63 07
906 16 307
huser@salgsfabrikken.no

Utgiver:

LO Media


Artikler fra mediet

Det er tankevekkende når Civita-jurist Torstein Ulserød i en kronikk i Aftenposten før jul kritiserer politidirektør Benedicte Bjørnland for å mene noe offentlig.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
Denne uka ble det via E24 kjent at Telenor planlegger å skille ut såkalt passiv infrastruktur i Telenors norske telenett over til selskapet Telenor Infra.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
Nå har store deler av bransjen lansert et kompromiss som har stor mulighet til å bli en realitet. Flertallet i et ekspertutvalg anbefalte før jul at det innføres en grunnrenteskatt på havbruk.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
Hun forsvinner nesten der hun sitter i snøen omsvermet av to huskyer som trykker snuten mot hennes. Sånn sitter sosionom Sara Livden Kjelstad (27) lenge.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
- Det som er symptomatisk med dagens ungdom og våre medlemmer, er at de ikke klarer å sitte i ro når de opplever urettferdighet.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
Mangel på tidlig og god innsats fra barnevernet skaper problemer for barn og unge. Mange flytter for mange ganger, og får ikke et tilbud godt nok tilpasset sitt behov, fastslår en ny rapport fra Barneombudet.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
Det er likevel ikke gjort i en håndvending å få full oversikt over hvem disse kjøperne er. I praksis må over 70 kommuner kontaktes for å få denne informasjonen.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
- Din henvendelse har ledet til at vi oppdaterer informasjonen om solgte eiendommer med gårds- og bruksnummer, slik at innsynsmulighetene forenkles, skriver kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad i Statskog i en epost til Dagsavisen.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
- Det blir sterkere og sterkere belyst at regelverket er lagt opp så komplisert at arbeidsfolk ikke forstår sine rettigheter, og at det blir vanskelig for politikerne å ta rette avgjørelser, sier Per Olaf Lundteigen til FriFagbevegelse.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020
Frp rasler med sablene og truet med å trekke seg fra regjeringen. Denne gangen fordi en kvinne som er siktet for å ha sluttet seg til IS, hentes hjem til Norge.
Frifagbevegelse.no 17.01.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt