Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Parat Stat

parat-stat

Artikler fra mediet

De drepte myten om «forjævligseringen» i norsk arbeidsliv. Men én gåte makter ikke folkene bak Arbeidslivsbarometeret å løse: Hvorfor vil ikke flere arbeidstakere lære mer?
Parat Stat 19.09.2023
Hele én av fem har opplevd seksuell trakassering eller uønsket seksuell oppmerksomhet på jobb. Det viser Trakasseringsbarometeret, en stor undersøkelse gjennomført av Kantar, i samarbeid med Parat og andre aktører i arbeidslivet. Men hvem har egentlig ansvar for å forhindre at arbeidstakere blir utsatt for noe som potensielt kan skyve dem ut av arbeidslivet?
Parat Stat 19.09.2023
Hvordan er det med lønnsforskjellene her i landet? Vi er vant til å tenke at Norge er et egalitært samfunn tuftet på likhetstankegang og små forskjeller. Men er vi i ferd med å få en gruppe lavlønnede som nå sakker mer og mer akterut? Og hva kan det ha å si for samfunnsutviklingen?
Parat Stat 19.09.2023
Parat UNG gjennomførte i september årets UNG-samling og årsmøte på Sola Strand Hotel i Stavanger. Hvert år samles unge medlemmer på UNG-samling for ny kunnskap, nettverksbygging og sosialt samvær.
Parat Stat 19.09.2023
Unge under 30 år er den aldersgruppen som er mest bekymret for å bli arbeidsledig, ifølge YS' arbeidslivsbarometer.
Parat Stat 19.09.2023
Uten unge tillitsvalgte har vi ikke noe fremtidig arbeidsliv. Vi er nødt til å invitere de unge til en plass rundt bordet. Ifølge FN er 50 prosent av verdens befolkning under 30 år. Likevel er det kun 2,6 prosent av verdens politiske ledere i samme aldersgruppe.
Parat Stat 19.09.2023
Den 7. og 8. september gikk Parats lederkonferanse av stabelen. Der var det samlet medlemmer og tillitsvalgte i lederstillinger. Programmet besto av en rekke foredrag og samtaler om utfordringer og muligheter som lederskap og partssamarbeid gir i en uforutsigbar tid.
Parat Stat 19.09.2023
Som Parat-medlem har du tilgang på en mengde ressurser når det gjelder å heve din kompetanse.
Parat Stat 19.09.2023
Det ble nylig kjent at Oslo universitetssykehus har inngått avtale om levering av vektertjenester fra en aktør som mangler tariffavtale. Dette skaper reaksjoner.
Parat Stat 21.06.2022
Sommeren er allerede godt i gang, og for første gang på to år har det vært mulig å planlegge litt. Det kan være en etterlengtet ferietur for å se familie og venner, eller til sol og varme i sydligere strøk.
Parat Stat 21.06.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt