Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fagbladet

fagbladet
Fagbladet utgis av Fagforbundet og distribueres til forbundets medlemmer, hovedsakelig i kommunal sektor. Fagbladet er det største tidsskriftet i norsk fagbevegelse, og dekker viktige samfunnspolitiske spørsmål, både i og utenfor Norge, som utvikling av velferdssamfunnet, tariffpolitikk, likestilling og globalisering.

Bladet har også fire yrkesfaglige seksjoner: Helse og sosial, Kirke, kultur og oppvekst, Samferdsel og teknisk og Kontor og administrasjon.

I tillegg gir Fagbladet også ut fire yrkesfaglige temahefter årlig, og et samfunnsøkonomisk, vitenskapelig magasin – Samfunn og økonomi – to ganger i året.
Opplag: 342 687
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fagbladet
Boks 7003 St. Olavs plass
0130 OSLO
Tlf 23 06 40 00
Faks 23 06 44 07
Ansvarlig redaktør
Kirsti Knudsen
90 89 52 06
kirsti.knudsen@fagbladet.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Fagforbundet


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Ansatte i finanssektoren får lavere kontingent enn resten når de er medlemmer av Handel og Kontor. 430 kroner i måneden. Det er den nye maksprisen for HK-medlemskap for finansansatte. I dag er kontingenten på maks 613 kroner i måneden.
Fagbladet 17.01.2020
Pass på hvem du ber om hjelp til å klø deg på ryggen, for det finnes ikke noe som heter en gratis vennetjeneste. Hovedverneombud i Kvinnherad kommune
Fagbladet 17.01.2020
Barneombudet beskriver i ny rapport svært kritikkverdige forhold i barnevernet og ved institusjoner. Ombudet foreslår bemanningsnorm og statlige penger til flere stillinger i det kommunale barnevernet.
Fagbladet 17.01.2020
Hvordan regnes lønnen til en lærling egentlig ut? Her er en oversikt over det du lurer på om lærlinger som tar fag- eller svennebrev. FriFagbevegelse har i en rekke saker denne uken rettet fokus på lærlingers lønns- og arbeidsvilkår.
Fagbladet 17.01.2020
7 av 10 mener at staten bør overta driften av luftambulansetjenesten i Norge, ifølge en spørreundersøkelse.
Fagbladet 17.01.2020
Steinar Evensen (75) ville ha regnet ut pensjonen sin da han var 67, men svaret var at det ville ikke bli gjort før han sendte inn en reell pensjonssøknad. Dermed gikk han i samordningsfella.
Fagbladet 16.01.2020
Høyre har mistet tronen som landets nest største parti, og noterer sin laveste oppslutning på mer enn 10 år. Samtidig går hovedkonkurrentene Ap og Sp fram.
Fagbladet 16.01.2020
Arbeiderpartiet er ingen søndagsskole. Men det er så visst ikke de andre partiene heller, ifølge forfatter Kim Arne Hammerstad. Han har gjort et dypdykk og forsket på politiske skandaler.
Fagbladet 16.01.2020
Det finnes mange muligheter for deg som vil utdanne deg mens du jobber. - Nå er jeg mer enn «bare» en sekretær og tar med meg det jeg har lært i lønnsforhandlingene, sier kontoransatt Ingunn Johansen.
Fagbladet 16.01.2020
Det startet med dragbingo og har i løpet av få år blitt en jobb nummer to. Nå reiser barne- og ungdomsarbeider Tino Rusdal landet rundt med fem kilo silikonpupper i kofferten. Først en sykkelbukse full av skumgummi. Den gir bredere hofter.
Fagbladet 15.01.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt