Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

HAHAHA
Hvorfor går svenskene alltid med hendene i lomma? De vil ikke at noen skal se at ikke alle fingrene er like lange.
Fjell og Vidde 03.12.2019
AKTIVITET: LAG DIN EGEN ISLYKT
For de aller minste kan det vært greit å bruke en bøtte, mens de litt eldre barna bruker en ballong.
Fjell og Vidde 03.12.2019
VISSTE DU AT?
Før Yr.no kom var det mange som gikk ut om kvelden for å tolke hvordan været skulle bli i morgen. Her er noen typiske værtegn du kan se etter neste gang du er ute:
Fjell og Vidde 03.12.2019
12 nye DNT-hytter
For deg som samler på DNT-hytter, blir hobbyen stadig mer omfattende. I løpet av 2019 utvidet DNT sin hytteportefølje med 12 hytter i hele Norge. Nå er det godt over 550 DNT-hytter.
Fjell og Vidde 03.12.2019
Hvit plikt
Der nede under snøen er det stille. Det er tomt. Det er snart dødt. Vi var fire stykker på tur. Solen hadde brent bort skyene. Snart skulle vi brennemerkes for livet.
Fjell og Vidde 03.12.2019
ET SKRED AV INTERESSE
Interessen for skredkurs er rekordhøy. I Bodøs nærfjell samlet toppturentusiaster seg i fire dager for å «nerde om snø», lære å vurdere skredfaren i bratt terreng og øve på det verst tenkelige.- Skred!
Fjell og Vidde 03.12.2019
DET STORE BILDET
MAGI I HVITT OG RØDT: De andre dro tilbake til byen og hytteturen i Lommedalen utenfor Oslo var over, men fotoentusiast Magnus Torfoss ble igjen i marka for å ta bilder i det kalde, klare februarlyset.
Fjell og Vidde 03.12.2019
Den milde Jotunheimen
- Om vinteren er det rolig i ukedagene oppe hos oss. Da har jeg tid til å være ute, både for å gå på ski sjøl og for å kjøre opp løypene for gjestene våre.
Fjell og Vidde 03.12.2019
Mellom dagsturhyttene i Bymarka
- Det er vanskelig å peke på en favoritttur når alt vi har rundt oss er drømmemål. Tid er det aldri nok av.
Fjell og Vidde 03.12.2019
Naturopplevelser for enda flere
DNT har vært på tur siden 1868. Vi er fortsatt på fjellet, men i økende grad også der folk bor; i byen, på bygda, langs kysten og i skogen.
Fjell og Vidde 03.12.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt