Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

Nært og kjært
Tursekken til nok en norgesferie er i ferd med å pakkes. Sjelden har smaken av smørbrød i København vært fjernere.
Fjell og Vidde 09.06.2021
Stetindveteranen
I 1963 gjennomførte Ralph Høibakk (84) første vinterbestigning av Stetinden sammen med Arne Næss. Sommeren 55 år senere, i 2018, frisoloerte han den samme ruta.
Fjell og Vidde 09.06.2021
DET STORE BILDET
SYMFONI FOR SJELA: En setervoll med morgendugg i slåttemarka er som et verdifullt, levende kunstverk med blåklokker, perikum og et vell av andre blomster og summende insekter.
Fjell og Vidde 09.06.2021
FRÅ FENGSEL TIL FRIDOM
17 krakkar er på veg til Finse. Saman med skruer, plank og spiker. Speil, knaggar og matpakkepapir. Og alt imellom.
Fjell og Vidde 09.06.2021
Bieffekter av en pandemi
UFINT: På en odde ved vannet Store Snellingen nord på Romeriksåsene har en gruppe hatt «Koronacamp» med overnatting og stort bål, uten å rydde opp etter seg.
Fjell og Vidde 09.06.2021
De nye Tur-ikonene
Fra et fredelig liv i skyggen kan Ekkertinden i Sunndalen seile opp til å bli en ny storfavoritt blant turmålene i Norge. Godt hjulpet av sosiale medier blir norsk natur populære attraksjoner.
Fjell og Vidde 09.06.2021
DET STORE BILDET
SYMFONI FOR SJELA: En setervoll med morgendugg i slåttemarka er som et verdifullt, levende kunstverk med blåklokker, perikum og et vell av andre blomster og summende insekter.
Fjell og Vidde 09.06.2021
Neste stopp: Sommerferie!
Enten du skal langt av gårde eller rett rundt svingen, så venter det små og store ferieøyeblikk på deg. Et stille vann, en majestetisk utsikt eller et lite stykke uberørt skog.
Fjell og Vidde 09.06.2021
Sørlandsidyll i kajakk
Bruk en sommerhelg til å padle rundt Byfjorden i Kristiansand.
Fjell og Vidde 09.06.2021
GÅ EN HISTORISK VANDRERUTE SJEKK HISTORISKEVANDRERUTER.NO
ØSTLANDET › JACOBINERUTA i Drøbaksundet › FINNSKOGRUNDEN i Kongsvinger › FLYKTNINGERUTA frå Oslo til Sverige › STØLSRUTA I VALDRES går over Stølsvidda til Søre Hemsing MIDT-NORGE
Fjell og Vidde 09.06.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt