Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

I Oslo finnes klatreruter nok for et helt liv.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Fjell og Vidde 20.04.2022
Med seks ulike brett (vinter og sommerversjoner) og 90 forskjellige aktiviteter kan barna glede seg til mange gøyale opplevelser ute i naturen med appen Kul Tur.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Ofte sies det at «det er så mye natur å ta av i Norge». Faktum er at det ikke stemmer. Det blir stadig mindre inngrepsfri natur i Norge. Den mye omtalte bit-for-bit-nedbyggingen har mye av skylden.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Det hender jeg tenker tilbake. Det hører vel alderen til. Jeg mener, det er mer å se tilbake på enn fram mot.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Jeg ergrer meg. Generelt fordi vårt norske språk er i ferd med å forvitre.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Jeg har vært medlem i DNT i nesten 30 år, og har ofte tenkt på hvor fint det er med stemningen blant friluftsfolk som farter langs kysten, i mark, skog og på høyfjellet i dette landet.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Flere steder i landet arrangeres Topp7 - en dag hvor du i sosialt fellesskap kan gå fra topp til topp i bynære strøk.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Teknologi gir oss naturelskere mange nye muligheter og gjør det enklere for flere å ta del i det fineste landet vårt har å by på.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Fjell og Vidde 20.04.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt