Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Transportarbeideren

transportarbeideren
Transportarbeideren er medlemsbladet til Norsk Transportarbeiderforbund som ble stiftet allerede i 1896. Forbundet organiserer avisbud, havnearbeidere, miljøarbeidere, mobilkranførere, lager- og transportarbeidere innen spedisjon- og grossist-bransjen og buss-, lastebil- og taxisjåfører over hele landet. Transportarbeideren lager nyheter og reportasjer om og med transportarbeidere både i inn- og utland.
Frekvens: 6 utgaver pr år
Transportarbeideren
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 977 07 303
Faks
Redaktør
Roy Ervin Solstad
23 06 33 60
977 07 303
roy.ervin.solstad@lomedia.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Norsk Transportarbeiderforbund


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Kostbar dumskap
Noe av det jeg aldri har klart å forstå er hvorfor borgerlige politikere og enkelte arbeidsgivere - ikke evner å handle rasjonelt, til tross for at det åpenbart er lønnsomt.
Transportarbeideren 27.04.2019
Internasjonal solidaritet
Transportarbeideren hadde i siste nummer en artikkel om den stolte tradisjonen med internasjonal solidaritet. Det ble i 1969 satt i gang en full losse-blokade av USA-druer.
Transportarbeideren 27.04.2019
Forbanna på Virke-oppgjøret
Forbundsleder Lars Johnsen raser over at de som jobber på forbundets grossistoverenskomst ikke får et øre som følge av tariffoppgjøret.
Transportarbeideren 27.04.2019
Foreninga i Vesfold-Telema rk kan snart være historie
Transportarbeiderforeningen Vestfold-Telemark kan bli splittet og gå inn i to eksisterende avdelinger i Fellesforbundet i de to fylkene dersom Transportarbeiderforbundet slår seg sammen med Fellesforbundet.
Transportarbeideren 27.04.2019
Enda en konkurs for renova sjonsarbeider Julius
Julius Pedersen gjør fremdeles den samme jobben med å hente søppel i Vestfold som før Retur AS gikk konkurs forrige uke, men nå heter arbeidsgiveren Norsk Gjenvinning.
Transportarbeideren 27.04.2019
ANDRE MENER
● Med anerkjennelsen av Golanhøydene som israelsk område demonstrerer Donald Trump USAs alenegang i utenrikspolitikken, nok en gang.
Transportarbeideren 27.04.2019
146 mill. i LO-overskudd
Årsregnskapet for LO viser et overskudd på 146,3 millioner kroner.
Transportarbeideren 27.04.2019
Mangler verneombud og AMU
I arbeidsmiljøloven heter det at det skal velges verneombud i bedrifter som er omfattet av loven, men i hele 36 prosent av 34.
Transportarbeideren 27.04.2019
Feilaktig om bryggearbeiderstreik
- Det var ikke fastlønn i seg selv som vi streiket mot i 1977, men den framforhandlede avtalen som blei presentert for oss, skriver pensjonert bryggearbeider Gullbrand Giacobbe Helleberg.
Transportarbeideren 27.04.2019
Lesernes meninger
På Transportarbeideren sin side på Facebook har vi spurt leserne våre hva de mener om sammenslåingen og hvorfor de er enten for eller mot. Ikke alle er medlemmer, men vi har likevel valgt å ta med de ulike argumentene som har kommet inn.
Transportarbeideren 27.04.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt