AddToAny

Enda en konkurs for renova sjonsarbeider Julius

Enda en konkurs for renova sjonsarbeider Julius
Julius Pedersen gjør fremdeles den samme jobben med å hente søppel i Vestfold som før Retur AS gikk konkurs forrige uke, men nå heter arbeidsgiveren Norsk Gjenvinning.
Det var siste onsdag i februar at Retur AS valgte å gå til skifteretten. Julius Pedersen som var tillitsmann for Transportarbeiderforbundet i selskapet, sier det hadde vært spekulasjoner om hvilken vei det ville gå med selskapet i lengre tid.
- Det har vært hintet fra ledelsen om at det var usikkerhet om hva som kom til å skje om de ikke fikk solgt unna bilene de satt igjen med etter Vesar-kontrakten, men det kom aldri noe spesifikt fra bedriften, sier Pedersen til Transportarbeideren.

Gammel ukultur
Selv fikk han ikke vite noe før en kollega la ut en link til en artikkel som fortalte om konkursen på kvelden etter konkursen onsdag 27. februar. Det er den andre konkursen han opplever i bransjen. Pedersen begynte nemlig i Veireno, og jobbet der fram til det selskapet også gikk konkurs. Nå er han lei.
- Store deler av min fritid de siste tre årene har gått med til renovasjon her i Vestfold. Jeg har venn
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra Transportarbeideren

Noe av det jeg aldri har klart å forstå er hvorfor borgerlige politikere og enkelte arbeidsgivere - ikke evner å handle rasjonelt, til tross for at det åpenbart er lønnsomt.
Transportarbeideren hadde i siste nummer en artikkel om den stolte tradisjonen med internasjonal solidaritet. Det ble i 1969 satt i gang en full losse-blokade av USA-druer.
Forbundsleder Lars Johnsen raser over at de som jobber på forbundets grossistoverenskomst ikke får et øre som følge av tariffoppgjøret.
Transportarbeiderforeningen Vestfold-Telemark kan bli splittet og gå inn i to eksisterende avdelinger i Fellesforbundet i de to fylkene dersom Transportarbeiderforbundet slår seg sammen med Fellesforbundet.
● Med anerkjennelsen av Golanhøydene som israelsk område demonstrerer Donald Trump USAs alenegang i utenrikspolitikken, nok en gang.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt