Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bedre Skole

bedre-skole
Bedre Skole er Utdanningsforbundets forum for pedagogisk debatt, og tar i artikler, reportasjer og intervjuer opp aktuelle pedagogiske og skolepolitiske spørsmål.
Antall lesere: 107 000 (Ipsos MMI 1. halvår 2012)
Opplag: 105 544
Frekvens: 4 utgaver pr år
Bedre Skole
Boks 9191 Grønland
0134 OSLO
Tlf 24 14 20 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Tore Brøyn
24 14 23 52
91 37 26 88
tore.broyn@udf.no
Annonseansvarlig
Hilde Aalborg
911 99 989
ha@utdanningsnytt.no

Utgiver:

Utdanningsforbundet


Trykkeri:

Stibo Graphic

Artikler fra mediet

Under pandemien så man hvordan skoler har potensial til raske endringer og kreative løsninger. Denne evnen til stadig utvikling og justering bør videreføres også etter at samfunnet er tilbake til det normale.
Bedre Skole 27.05.2022
Fisk kan lære enkel matematikk - det er hva tyske forskere bruker tiden på å studere, ifølge forskning.no.
Bedre Skole 27.05.2022
Det danske Folketinget har fått seg forelagt et forslag til lov om kartlegging av høyintelligente førsteklassinger.
Bedre Skole 27.05.2022
Elever som lærer å svømme i kaldt hav, blir bedre svømmere, ifølge forsker Dagmar Dahl ved Nord universitet i Bodø.
Bedre Skole 27.05.2022
Det er en trussel og et tap at pedagogikk som fagfelt fortrenges av utdanningsvitenskap, skriver fem nordiske forskere i en kronikk på forskersonen.no.
Bedre Skole 27.05.2022
Boken Skissen som samtale, som ble omtalt i intervjuet med Birgit Cold i Bedre Skole nr. 4-2021, har lenge vært umulig å få tak i. Men vi har fått beskjed om at den nå er trykket opp i nytt opplag.
Bedre Skole 27.05.2022
Et europeisk historieundervisningsprosjekt som vektlegger brobygging snarere enn nasjonalistisk tenkning, er nå i gang. To nordiske læresteder er med så langt.
Bedre Skole 27.05.2022
I Drammen kommune har man etablert Kompetanseteam Levekår som skal bidra til å forebygge barnefattigdom, hindre reproduksjon av økonomiske utfordringer og redusere de negative konsekvensene av å vokse opp i familier med vedvarende lavinntekt.
Bedre Skole 27.05.2022
Det er gjennom å gjøre feil at du lærer. Dette har blitt en klisjé, en mager trøst for den som har havnet i grøfta. Men det er det som ikke går etter planen, som skaper de interessante historiene.
Bedre Skole 27.05.2022
Svensk skole går en mørk framtid i møte om markedskreftene får fortsette å styre, sier Jonas Vlachos, sekretær i den såkalte likeverdighetsutredningen, til forskning.se.
Bedre Skole 27.05.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt