Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arkitektur N

arkitektur-n
Arkitektur N kommer ut med 8 nummer i året og er siden 1919 presentasjonsorganet for norske arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Det er i dette tidsskriftet utvalgte byggverk, interiører og landskapsarbeider blir presentert, både for faggruppene selv og for andre i byggebransjen. Tidsskriftet fungerer som arkitektfagets vindu mot omverdenen, som et registreringssted for arkitektonisk interessante byggverk og prosjekter, og som et forum for arkitektfaglig utvikling. Hvert enkelt nummer brukes om og om igjen over et lengre tidsrom som inspirasjon i arkitektenes prosjekteringsarbeide.
Opplag: 6 279
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arkitektur N
Josefines gate 34
Oslo
Tlf 23332500
Faks
Ansvarlig redaktør
Ingerid Helsing Almaas
23 33 25 30
91 58 36 48
iha@arkitektur-n.no
Annonseansvarlig
annonser@arkitektur.no

Utgiver:

Norske arkitekters landsforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

MILJØVENNLIG I HEIMDAL
Stedet er Saupstad i Trondheim. Prosjektet er ny videregående skole inkludert flerbrukshall, noe som har løftet totalkostnaden til over en milliard kroner.
Arkitektur N 06.12.2018
Inne i bi-kuben
BI Trondheim Tekst: Elisabeth Våpenstad-Rånes
Arkitektur N 06.12.2018
Tektoniske øvelser eller teknisk forskrift
Det er i bunn og grunn to prinsipper å drive en arkitektskole etter, og jeg klarer aldri å bli enig med meg selv om hvilket jeg mener er best:
Arkitektur N 06.12.2018
NY KINO OG TEATERSCENE
Vega Scene i Hauskvartalet er bygget av Urbanium eiendom.
Arkitektur N 06.12.2018
Jakten på det tøyenske
God arkitektur til tross, det er selve programmeringen av Tøyen torg som er det viktigste suksesskriteriet.
Arkitektur N 06.12.2018
HØYT HENGER DE OG SURNEVIK ER DE
I august ble disse tretopphyttene montert på konstruksjoner i skogen på Gjesåsen i Hedmark. Byggmester Terje Nymoen AS har stått for bygging av hyttene, mens Armec AS har produsert stålkonstruksjonene.
Arkitektur N 06.12.2018
TRAPPEROM
Pushak arkitekter vant konkurransen om Øvre Vollgate 9 i Oslo. De tre eksisterende trappene ble fjernet og erstattet med én hovedtrapp.
Arkitektur N 06.12.2018
MS Fram blir ny
Hurtigruten er ikke lenger det den engang var: en bussrute til sjøs som lokalbefolkningen langs norskekysten brukte som enkleste fremkomstmiddel om de
Arkitektur N 06.12.2018
ntnu
Trondheim har landets største og eldste arkitektutdannelse. Men som del av NTNU inngår arkitektur i det minste fakultetet. Nå arbeider man for å balansere arkitekturundervisning med forskning og for å finne sin plass som del av Norges ledende teknologiske universitet.
Arkitektur N 06.12.2018
bas - åpen skole -
Svein Hatløy er borte og BAS er ikke lenger en opposisjonell utdannelse. Men skolens identitet og særpreg lever videre når landets minste arkitekthøyskole kjemper for å beholde fordelene ved nettopp å være minst.
Arkitektur N 06.12.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt