Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

barnehage.no

barnehageno
barnehage.no er et nettstedet for alle med tilknytning til norsk barnehagesektor.
Vi bringer nyheter, reportasjer og annet interessant stoff om barnehager. Vi tar temperaturen på en unik og stadig voksende sektor hver eneste dag. Vi følger de store og viktige barnehagepolitiske spørsmålene. Men presenterer også små, trivielle historier fra hverdagen i landets barnehager.
Ved å annonsere på barnehage.no treffer du barnehageeiere, daglig ledere, barnehagelærere, fagarbeidere, assistenter og andre med tilknyting til barnehagen. Og ikke minst når du mange av foreldrene med barn i barnehagealder.
barnehage.no
Prinsens gate 91
Bodø
Tlf 75 55 37 00
Faks 75 55 37 01
Konst. redaktør
Trine Jonassen
75 55 37 00
91 77 75 27
trijon@pbl.no
Annonseansvarlig
Ragnhild V. Grenberg
99 01 44 23
ragnhild@din-partner.no

Utgiver:

Private Barnehagers Landsforbund


Artikler fra mediet

«De lar barnas sanser, lek og nysgjerrighet styre - da er det enklere å forstå og undre seg over sammenhengen mellom kumøkk og kløver, kål og kraft, og blomster og bier!» Denne uken stakk Steinerbarnehageforbundet av med gjev pris.
barnehage.no 15.11.2019
Kan man lære noe av å ta fram igjen de gamle bøkene om Albert Åberg, spør artikkelforfatteren, som skriver om hvordan vi i stadig større grad overbeskytter barna.
barnehage.no 15.11.2019
- Det er krevende for barnehagelærere å stå i skjæringspunktet mellom allmennpedagogikk og spesialpedagogikk, sier studieleder Hege Løberg ved OsloMet.
barnehage.no 14.11.2019
Hvilke rammebetingelser må til for å sikre kvalitetsutvikling i private barnehager? Det er et av spørsmålene som skal debatteres under et barnehageseminar i regi av NHO og Abelia i Oslo neste uke.
barnehage.no 14.11.2019
Barnehageloven legges fram til neste år, og regjeringen skal videreutrede spørsmålet om selvstendige rettsubjekt.
barnehage.no 14.11.2019
«Mennesket er mye mer enn en hund, men likså som en hund er mennesket innenfor den vitenskapelige analyses rekkevidde».
barnehage.no 13.11.2019
I Trondheim kommune er administrasjonen i full gang med å finne områder hvor det kan spares inn. Sykefraværet i de kommunale barnehagene øker, og administrasjonen foreslår å kutte i vikarbruk.
barnehage.no 13.11.2019
Hva skjer i en barnehage når alarmen går, og bekymringsmeldingen kommer? Barnehageleder Anne Saksvik Buhaug i Brøset barnehage i Trondheim opplevde akkurat det. Her er hennes erfaringer.
barnehage.no 12.11.2019
Regn ned til jul med Poly og Linos julekalender. Fyll hver dag i desember med juleinspirasjon. Bak hver luke skjuler det seg boktips, leker og annen julemoro, for barnehagens små og store nisser.
barnehage.no 12.11.2019
«Du får i retur de signalene du sender ut». Dette sitatet er hentet fra den amerikanske nevro-forskeren og psykiateren Bruce Perry. Den store forskjellen på voksne og barn er at det ALLTID er den voksne som er ansvarlig for relasjonenes kvalitet.
barnehage.no 12.11.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt