Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Landbruk

norsk-landbruk
Norsk Landbruk ble første gang gitt ut i 1882, og er Norges eldste uavhengige fagblad for landbruket. Med opplysende artikler og tester bidrar vi til bedre økonomiske resultater for våre lesere. Vi gir gårdbrukerne omfattende kjøpsinformasjon ved å presentere nyheter fra maskin- og byggebransjen, vi tester maskiner og utstyr, og gir økonomiske analyser av gårdsdrifta. I tillegg gir vi råd innenfor bedriftsledelse, husdyr- og planteproduksjon.
Antall lesere: 64 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 11 141
Frekvens: 18 utgaver pr år
Norsk Landbruk
Boks 9303 Grønland
0135 OSLO
Tlf 21 31 44 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Iver K. Gamme
21 31 44 00
950 49 233
iver.gamme@tunmedia.no
Annonseansvarlig
Berit Clausen
21 31 44 44
97 07 06 73
berit.clausen@tunmedia.no
Annonseansvarlig produkt
Ragnhild Aasgaard
908 55 027
ragnhild.aasgaard@tunmedia.no

Utgiver:

Tun Media AS


Trykkeri:

Polinor AS

Artikler fra mediet

Til tross for at det er et overordnet mål å øke andelen norskprodusert hvete i det norske melet, er hvete også en attraktiv råvare i
Norsk Landbruk 16.05.2024
Etter at melkebonde Geir Jone Pollestad begynte å gjødsle med slange for tre-fire år siden, har avlinga økt med opp mot 25 prosent.
Norsk Landbruk 16.05.2024
Den nye lasteren tar over etter utgående Q98 og passer til traktorer med 250 hestekrefter eller mer.
Norsk Landbruk 16.05.2024
LIER: Gilhus gård i Lier har lenge vært den eneste i Norge som har produsert grønnsaken brokkolini. Bama har slitt med å etterkomme folks behov - selv med import.
Norsk Landbruk 16.05.2024
- Det er ingen som slår oss på betjeninga vår. Vi har egne dedikerte landbruksfolk over hele landet, sier Anne Thorine Brotke, landbruksansvarlig i Gjensidige.
Norsk Landbruk 16.05.2024
KVAM: For åtte år siden tømte Gjermund Valland og Karin Mo Valland fjøset for kyr. Samtidig bygget de melkerommet om til en gårdsbutikk. I dag står det rader med frukttrær på de arealene der avlinga tidligere var gras.
Norsk Landbruk 16.05.2024
Animalia tar i bruk kreative metoder for å undersøke sammenhengen mellom egglegging og kjølbeinsbrudd på verpehøns.
Norsk Landbruk 16.05.2024
Da jeg begynte som journalist i Norsk Landbruk, hadde den første melkeroboten i Norge vært i drift i fem år. Tveten Garsrud Samdrift gikk foran. Flere tusen har siden fulgt pionerene.
Norsk Landbruk 16.05.2024
- Når det blir konflikt mellom bonden og forsikringsselskapet, handler det ofte om at bonden har feil forventninger til hva forsikringa skal dekke den dagen skaden skjer, sier advokat Aina Bratlie. Hun er fagsjef for forsikring i Norges Bondelag.
Norsk Landbruk 16.05.2024
- Drømmekunden vår er en bonde som tenker sikkerhet og klima, og som gjennomfører elkontroll med termografering. Gårdbrukeren har brannalarmanlegg både i driftsbygninger og bolig, og har tatt i bruk klimakalkulatoren, sier Therese Hofstad-Nielsen, som er skadeforebygger i Fremtind.
Norsk Landbruk 16.05.2024

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt