Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Helsefagarbeideren

helsefagarbeideren
Tidsskrift for yrkesorganisasjonen Helsefagarbeidere i Delta.
I tillegg til fire utgaver pr år, kvartalvis, gir vi ut to temahefter, vår og høst. Hele bladet trykkes i fire farger.
Frekvens: 4 utgaver pr år
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate.grasdalen@helsefagarbeidere.no
Annonseansvarlig
Astri Kyrkjeeide
482 28 987
astri.kyrkjeeide@helsefagarbeidere.no

Utgiver:

Helsefagarbeidere i Delta


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Last ned håndbok om DEMENSOMSORG FOR INNVANDRERE
Personer med minoritetsbakgrunn bruker helse- og omsorgstjenestene i kommunene mindre enn majoritetsbefolkningen. Et nordisk samarbeid har utgitt en gratis håndbok om hvordan sikre likeverdige omsorgstjenester for alle, uansett bakgrunn.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
«Alle ansatte som ønsket å bruke uniform i en slik situasjon som vi var i, skulle ha fått lov til å bruke den. Det skulle bare ha manglet»
I høst har alle ansatte innen helse og omsorg deltatt i en omfattende kartlegging av risikofaktorer i sin arbeidshverdag.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
«Jeg tror eget skotøy hadde fått ned sykefraværet, og hadde vært vinn-vinn på sikt»
Det viste seg at andre områder i hjemmetjenesten ikke hadde fått ennå. Uniformene lå på Rådhuset i påvente av at arbeidsgiver laget reglement for bruk.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
Tovertafel - Det magiske bordet!
Aktivitet, sosialisering og stimulering er kanskje viktigere nå enn noen gang når besøksrestriksjoner og smitteverntiltak må overholdes.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
Uniformen er viktig i arbeidshverdagen
Arbeidstøy bør være tilpasset arbeidsoppgavene, beskytte mot vær, skade, smitte og andre påkjenninger. Den skal også signalisere profesjonalitet overfor publikum. Vi har spurt en trafikkbetjent, anleggsrørlegger, brannkonstabel og helsefagarbeider i hjemmesykepleien om hva slags arbeidstøy de har, og hvor fornøyd de er. Alle jobber i Arendal kommune.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
IVRER FOR Å FÅ DEKKET SKOTØY
Cathrine Berge har i flere år ivret for å få dekket skotøy ved arbeidsplasser i helse og levekår.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
Når skal helsefagarbeiderne BEGYNNE Å SI IFRA?
Det er ikke noe å legge skjul på at det er et stort sykefravær på de fleste arbeidsplasser for helsefagarbeidere. Når skal vi begynne å snu om på dette? Min erfaring er at vi strekker ossså langt at vi blir utslitte, og det ender med sykefravær. Når vi jobber 100 prosent og hver dag får høre at det er sykdom, løper vi rundt og tar på oss enda flere oppgaver enn vi i utgangspunktet hadde.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
Hvorfor fordømmes og klandres mennesker som har opplevd noe traumatisk?
De fleste tenker at verden gir mening, at mennesker er gode og at vi kan til en viss grad kontrollere det som skjer med oss. En traumatisk hendelse bryter med disse grunnantagelsene.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
4 av 10 fraværsdager skyldes muskel- og skjelettplager
Arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager har tradisjonelt vært forbundet med tunge løft og ensidige bevegelser, men plagene kan ha helt andre årsaker.
Helsefagarbeideren 23.11.2020
Det er fantastisk hvor mye du får oppleve i styret
Under landsmøtet i april takker Marianne Hansen av som representant for region sørøst, og synes det er vemodig at det snart er slutt.
Helsefagarbeideren 23.11.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt