Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Helsefagarbeideren

helsefagarbeideren
Tidsskrift for yrkesorganisasjonen Helsefagarbeidere i Delta.
I tillegg til fire utgaver pr år, kvartalvis, gir vi ut to temahefter, vår og høst. Hele bladet trykkes i fire farger.
Frekvens: 4 utgaver pr år
Helsefagarbeideren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 90 89 31 66
Faks
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate.grasdalen@helsefagarbeidere.no
Annonseansvarlig
Astri Kyrkjeeide
482 28 987
astri.kyrkjeeide@helsefagarbeidere.no

Utgiver:

Helsefagarbeidere i Delta


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Da finnes et e-læringsprogram spesielt beregnet på deg
Tiden er for lengst forbi da man tok en grunnutdanning, og ferdig med det. All verdens oppslagsverk og e-læringstilbud er tilgjengelig med noen tastetrykk. Det gjelder å vite hvordan ta tilbudet i bruk.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
30 år etter omstridt vedtak om å fjerne hjelpepleiere fra sykehuspleie
Det omstridte Loen-vedtaket fra NSF var startskudd for hjelpepleierens utmarsj fra sykehusene for snart 30 år siden. - Vi må være åpne for at det er vedtak fra mange år tilbake i tid, der vi med dagens øyne ser at vi burde hatt en mer positiv tilnærming til samarbeid på tvers av profesjonene, sier dagens NSF-leder.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
ARBEIDSPLASSEN TRYGGERE OG TJENESTENE BEDRE
Åslyveien 1 er boligen de ansatte elsker å ha som arbeidsplass og som er læringsarena og utstillingsvindu for kommunen. Teknologien har gitt økt trygghet og bedre faglig samspill.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
SÅ SNAKKES DET DAMER OG MOTOR
En helsefagarbeiderklasse med nesten bare menn har vært i praksis på sykehjem med nesten bare kvinner. Det gir god grobunn for refleksjoner rundt kjønn. Elevene er ikke i tvil. Kjønn spiller en rolle, men ikke for selve pleien.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
Å JOBBE MED PERSONER MED FUNKSJONSNEDSETTELSER GIR MYE
Det er mange steder en helsefagarbeider kan jobbe. Inger Lise Friis Opsahl ønsker å slå et slag for å jobbe med personer som har funksjonsnedsettelser.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
Den lille forskjellen som samtidig kan bety veldig mye
Det gjelder å holde tunga rett i munnen og blikket fleksibelt når det er snakk om kjønn i pleie- og omsorgssektoren.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
NYTT OPPLÆRINGSPROGRAM for helsefagarbeidere i sykehus
I 2018 ble ti utvalgte helsefagarbeidere tatt opp i et nytt opplæringsprogram - en traineeordning - ved Sykehuset Østfold på Kalnes. Målet er å gi dem opplæring og sertifisering slik at de kan utføre flere oppgaver ved sykehuset.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
Bekymret for situasjonen
Jette Dyrnes i Helsefagarbeidere i Delta merker at innstillingen til bruk av helsefagarbeidere i sykehus er i ferd med å endres, i alle fall politisk.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
- De fleste helsepersonell er damer, derfor må vi være ekstra obs på mennene
Aktiviteter skal først og fremst tilpasses individuelt, uavhengig av om man har en mannlig eller kvinnelig bruker. Men om det ikke jobber menn på sykehjemmet, blir det desto viktigere å engasjere nærmiljøet.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019
Nå kan deltidsansatte kreve fortrinnsrett til deler av ledig stilling
Fra 1. januar 2019 er det innført viktige endringer i arbeidsmiljølovens regler om deltidsansattes rett til utvidet stilling. Endringene innebærer at arbeidstaker nå kan kreve fortrinnsrett på deler av en utlyst stilling.
article_print Helsefagarbeideren 27.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt