Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

HK-Nytt

hk-nytt

HK-Nytt er medlemsbladet til LO-forbundet Handel og Kontor i Norge. 

HK-Nytts magasinversjon kommer ut ti ganger i året, i et opplag på drøyt 70.000. I tillegg har vi daglige nyheter på www.hk-nytt.no.

Vi skriver om norsk og internasjonalt arbeidsliv, fagbevegelse og politikk med spesielt fokus på handel, service og administrative yrker i en rekke bransjer. 

Her finner du alt du trenger å vite om lønns- og arbeidsforhold, tariffoppgjør, arbeidsmiljø i nevne bransjer. 

Opplag: 68 242
Frekvens: 10 utgaver pr år
HK-Nytt
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 905 82 468
Faks
Ansvarlig redaktør
Eva Ler Nilsen
90 58 24 68
eva.ler.nilsen@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Handel og Kontor i Norge


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Selv den største HK-klubben i Rema 1000 har ikke mer enn 2 prosent i tjenestepensjon. Klubbleder Gerd Jorunn Stokkeland skulle ønske minstesatsen ble økt i lønnsoppgjøret.
HK-Nytt 07.02.2023
Flere europeiske land har fjerna matmomsen for å hjelpe folk gjennom priskrisa.
HK-Nytt 06.02.2023
June Merete Bakken er glad for at hun har tariffavtale. Det gir henne en langt høyere lønn enn gjennomsnittet.
HK-Nytt 06.02.2023
Det var større forskjeller i lønnsveksten for de ulike bransjene i 2022. Se oversikten.
HK-Nytt 02.02.2023
Her er oversikten som viser hva folk hadde i lønn i 2022.
HK-Nytt 02.02.2023
Det var sommer, hun var bare 17 år. Mari Skogli var ute og badet. Hun sto med vannet til livet i et tjern da hun skjønte det: Hun kunne ikke satse på at dobbeltsynet og den sterke hodepinen skulle gå over av seg selv.
HK-Nytt 01.02.2023
Å fjerne matmomsen er et viktig håndslag til barnefamilier og folk med dårlig råd, mener Handel og Kontor. Men i regjeringen får forslaget en lunken mottakelse.
HK-Nytt 31.01.2023
Heltid er hovedregelen. Arbeidstakere skal som hovedregel ansettes på heltid, heter det i arbeidsmiljøloven fra og med 1. januar i år. Dette er en kamp HK har kjempet i mange år.
HK-Nytt 30.01.2023
Varehandelen er bekymret for framtida, særlig for strømprisen og fallende salgstall, ifølge arbeidsgiverorganisasjonen Virke.
HK-Nytt 27.01.2023
Et ukjent antall Skeidar-ansatte vil miste jobben på grunn av fallende omsetning. - Det er mye følelser. Vi står i fare for å miste jobbene våre. Det er ganske tragisk, sier en av de tillitsvalgte.
HK-Nytt 27.01.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt