Alle mediene redigeres i henhold til redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.
SEILmagasinet
SEILmagasinet er nært knyttet til forenings-Norge, og har lesere langs hele kysten.
En rekke seilforeninger abonnerer kollektivt på SEILmagasinet. På nett har SEILmagasinet utviklet påmeldingstjeneste og et komplett arrangementssystem for regattaer som store deler av seil-Norge benytter.
Dette knytter SEILmagasinet tett til de mest aktive seilerne i hele landet. Leserne av SEILmagasinet bruker dobbelt så mye penger på båt som båtfolk flest, viser Synovate-undersøkelsen NMF gjennomførte i 2010. De er også de flittigste båtbrukerne.
SEILmagasinets lesere er kjøpesterke og yrkesaktive menn og kvinner spredt langs hele kyst-Norge. Hovedtyngden er mellom 20 og 60 år. Den typiske SEILmagasinet-leseren er lidenskapelig opptatt av sin hobby, og bladet SEILmagasinet beholdes lenge og studeres nøye.
Kvalitet gir troverdighet, og en annonse har større oppmerksomhetsverdi i et troverdig miljø. Ni av ti lesere er interesserte i annonsene, ifølge Gallups Fagpressetall.
Fra 2016 er innholdet i SEILmagasinet og Seilas det samme – nesten.
Seilas-abonnenter og KNS-medlemmer får Seilas med egne KNS-sider.
SEILmagasinet-abonnenter og samarbeidende seilforeninger langs hele norskekysten får SEILmagasinet med egne foreningssider.
Innholdet for øvrig er identisk i de to titlene.
Mens 40-foterne i noen tid har fått dominere markedet for raske turseilbåter har flere produsenter sett at det er mulig å putte mye turkomfort også i en rask 36-foter. Seilas har seilt to av dem.
Oslo Idrettskrets utarbeider nye retningslinjer for fordeling av aktivitetstilskudd. Her kommer det fram at seiling står i fare for å miste midler, fordi sesongen er for kort.