Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Finansfokus

finansfokus
Finansfokus er medlemsmagasin for Finansforbundet som organiserer ansatte i banker, forsikringsselskaper, IT-selskaper og bedrifter knyttet til disse næringene. Magasinet er aktuelt, kritisk, interessevekkende, provoserende, debattskapende og setter medlemmenes interesser på dagsorden, samtidig som det tar finansnæringen på pulsen og fanger opp strømningene i bransjen.

Finansfokus gir en allsidig og uavhengig dekning av medlemmenes og forbundets interessefelt, med den hensikt å være en felles kommunikasjonskanal og et bindeledd mellom medlemsgrupperingene i organisasjonen. Magasinet har Finansforbundets idégrunnlag og holdninger som overordnet mål.
Antall lesere: 40 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 38 087
Frekvens: 7 utgaver pr år
Finansfokus
Boks 9234 Grønland
0134 OSLO
Tlf 03040
Faks 947 63 419
Ansvarlig redaktør
Svein Åge Eriksen
90 07 95 47
sae@finansforbundet.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Finansforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

DNB får Big Insight
Algoritmer, kunstig intelligens og big data skal bidra til å bekjempe hvitvasking og økonomisk kriminalitet blant DNBs kunder.
article_web Finansfokus 24.04.2019
Algoritmer skal avsløre svindlerne
Smarte forskere, big data og nye algoritmer skal hjelpe Gjensidige med å avsløre svindel. Alt for å gjøre prosessene enklere for de ærlige kundene.
article_web Finansfokus 23.04.2019
If vil kutte sykefraværet
If har et sykefravær på 4,69 prosent. Det er blant det høyeste i bransjen. Nå er tillitsvalgte, verneombud og ledelsen enige om en ny IA-avtale for å få ned sykefraværet.
article_web Finansfokus 12.04.2019
Skikkelig gode nyheter
- Jeg synes det er veldig bra at likestillingsministeren nå foreslår å styrke bedriftenes aktivitets- og rapporteringsplikt i likestillingsloven.
article_web Finansfokus 10.04.2019
300 millioner svindelkroner
For første gang er det samlet inn tall for svindel ved manipulasjon av betaler. Nordmenn ble lurt på denne måten for minst 300 millioner kroner i 2018.
article_web Finansfokus 09.04.2019
Roboter må også ta «eksamen»
Stadig mer av kundekontakten digitaliseres. Nå skal sp arerobotene autoriseres, akkurat som finansrådgivere av kjøtt og blod.
article_web Finansfokus 08.04.2019
Nå kommer PSD2 i bankene
EUs andre betalingstjenestedirektiv trådte i kraft i EU i februar i fjor. Fra 1. april ble regelverket satt inn i norsk lov, men aktørene får en overgangsperiode frem til 1. september på å ha alt på plass.
article_web Finansfokus 05.04.2019
Kappløpet i full gang
Finansnæringen i Norge begynner å få dårlig tid for å møte konkurransen fra internasjonale giganter ikke minst innen betalingsformidling.
article_web Finansfokus 04.04.2019
Finansnæringen viktig for å redde kloden
Uten omstilling mot bærekraft er både jorden og arten truet. Foran kongelige høyheter, ministre, næringslivsledere og resten av deltakerne på Finansnæringens dag, malte Dame Polly Courtice et dystert fremtidsbilde. Men det er håp.
article_web Finansfokus 03.04.2019
Vil ikke øke andelen sentrale tillegg
Lederen for Finansforbundet i Møre og Romsdal Helge Knudsen gikk tidligere i vår ut og etterlyste større sentrale tillegg. Det er ikke konsernhovedtillitsvalgt i Finansforbundet for SR-Bank, Sally Lund-Andersen, enig i.
article_web Finansfokus 02.04.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt