Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

I skolen

i-skolen
I skolen er organ for Skolenes landsforbund (SL), som er LO-forbundet for skoleansatte. Målet med bladet er å holde medlemmene informert om virksomheten i forbundet, ivareta deres interesser ved å belyse situasjonen deres i arbeidslivet og samfunnet for øvrig, samt å bidra til debatten rundt forbundets hovedstrategier. Bladet skal ta opp og belyse viktige samfunnspolitiske spørsmål.
Frekvens: 9 utgaver pr år
I skolen
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 991 07 770
Faks
Ansvarlig redaktør
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no
Redaktør
Sidsel Valum
99 10 77 70
sidsel.valum@lomedia.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Skolenes landsforbund (SL)


Trykkeri:

BK Grafisk AS

Artikler fra mediet

Mer synlige fagskoler
Unit (Direktoratet for IKT og fellestjenester i høyere utdanning og forskning) lanserer samordna opptak for fagskolene 1. februar 2020.
I skolen 14.12.2019
- Får vi et svømmeløft?
Fra og med høsten 2020 har elevene krav på å svømme og beherske selvberging og livberging i omgivelser utendørs, der de fleste drukningsulykker skjer.
I skolen 14.12.2019
Ny nettportal for skolen
Nettportalen Dembra.no (Demokratisk beredskap mot rasisme og antisemittisme) støtter skoler og lærerutdanninger i arbeidet med forebygging av gruppefiendtlighet og udemokratiske holdninger.
I skolen 14.12.2019
FORBUNDSSEKRETÆR BODIL SVARER
Oppdatering av medlemsopplysninger Hvorfor maser dere så mye om at vi skal oppdatere medlemsopplysningene våre i medlemsregisteret? Og hvordan finner vi fram til dette? Medlem
I skolen 14.12.2019
Vold mot ansatte i skolen
Skolenes landsforbund (SL) oppfordrer i denne uttalelsen tillitsvalgte til å anmelde arbeidsgivere som ikke tar sitt ansvar på alvor når ansatte i skolen blir utsatt for vold fra elever.
I skolen 14.12.2019
Demonstrerte mot kutt
Det er opprør blant elever og lærere i Møre og Romsdal, melder NRK. I slutten av november demonstrerte flere hundre mot at skolene må kutte i tilbudet for at fylket skal spare pengar.
I skolen 14.12.2019
SV kritisk til ny stortingsmelding
Stortingsrepresentant Mona Fagerås (SV) tror ikke stortingsmeldinga «Tett på - tidlig innsats og inkluderende fellesskap i barnehage, skole og SFO» vil bidra stort til et likeverdig tilbud i opplæringa.
I skolen 14.12.2019
Taxisjåfør dømt
En taxisjåfør i 70-årene som i en årrekke har kjørt barn med spesielle behov til og fra skoler i Oslo, er dømt for seksuell handling mot ei jente i barneskolealder, skriver Aftenposten.
I skolen 14.12.2019
Mer støtte fra Norge
Norge øker støtten til seksualitetsundervisning i utviklingsland.
I skolen 14.12.2019
Nynazister i Danmark
Den nordiske motstandsbevegelse har besøkt flere grunnskoler og videregående skoler i Danmark for å få elevene til å bli rasebevisste. Flere tilfeller er politianmeldt.
I skolen 14.12.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt