Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arbeidsmanden

arbeidsmanden
Arbeidsmanden er fagbladet til Arbeidsmandsforbundet, LOs sjuende største forbund. Forbundet blir ofte kalt mini-LO, fordi det har så mange forskjellige bransjer og yrkesgrupper. De fire største medlemsgruppene er renhold, maskin, private anlegg og vakt. Noen av de minste er skianlegg, helsestudio, fritidsparker og bowlinghaller. Arbeidsmandsforbundet har medlemmer fra Svalbard i Nord til Lindesnes i Sør. Arbeidsmanden bringer aktuelt faglig stoff og reportasjer for forbundets medlemmer.

LESERDOKUMENTASJON:
Opinion Perduco gjenomførte en leserundersøkelse for Arbeidsmanden november 2012.
Hovedfunnene var:
•  Høy leserlojalitet: 70% har lest de 6 siste utgavene av bladet
•  Hvert eksemplar av Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 1,3 lesere
•  Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 33.920 lesere per utgave
•  85% leser eller titter på annonsene i bladet
Opplag: 30 336
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arbeidsmanden
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 977 69 046
Faks
Ansvarlig redaktør
Ane Børrud
97 76 90 46
ane.borrud@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Norsk Arbeidsmandsforbund


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Bråbrems i milliardprosjekter, men full rulle i veivedlikehold og kutt i utgifter på drivstoff. Alt i alt mener tillitsvalgte i anleggsbransjen at statsbudsjettet er til å leve med.
Arbeidsmanden 07.10.2022
I 1888 gikk 800 arbeidere på Ofotbanen ut i streik. Etter seks dager ble alle krav innfridd, men året etterpå sto de helt uten jobb. Selskapet var konkurs.
Arbeidsmanden 06.10.2022
Først ville han ikke. Andre gangen sa han også nei.
Arbeidsmanden 06.10.2022
Er du en som tror du kunne troppet opp som renholder i Forsvaret i morgen og gjort jobben som skal til? Eller på et sykehus? Til deg har jeg en liten melding: Det tror ikke jeg.
Arbeidsmanden 06.10.2022
Voteringsresultatet på den ekstraordinære fagkongressen som ble holdt for å behandle EF-spørsmålet vil være kjent av alle Arbeidsmandens lesere.
Arbeidsmanden 06.10.2022
Vi har arvet en bolig som vi er i ferd med å flytte inn i, men i en periode kommer vi til å ha eiendelene våre i både den nye og vår nåværende bolig. Holder det med én innboforsikring?
Arbeidsmanden 06.10.2022
Byggdrifterfag har hatt en veldig lang fødsel, men nå er utdanningen snart komplett med offisielle læremidler.
Arbeidsmanden 06.10.2022
14. september vedtok Europaparlamentet med stort flertall et nytt minstelønnsdirektiv i EU.
Arbeidsmanden 06.10.2022
Hvordan kan jeg sjekke at jeg har lavest mulig rente?
Arbeidsmanden 06.10.2022
Etter å ha fulgt jenters ferd inn på bygg- og anleggsområdet ser det ut til at vi har en jobb å gjøre; i skole og arbeid, som tillitsvalgte, vernetjeneste, tilsyn og som beslutningstakere.
Arbeidsmanden 06.10.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt