Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arbeidsmanden

arbeidsmanden
Arbeidsmanden er fagbladet til Arbeidsmandsforbundet, LOs sjuende største forbund. Forbundet blir ofte kalt mini-LO, fordi det har så mange forskjellige bransjer og yrkesgrupper. De fire største medlemsgruppene er renhold, maskin, private anlegg og vakt. Noen av de minste er skianlegg, helsestudio, fritidsparker og bowlinghaller. Arbeidsmandsforbundet har medlemmer fra Svalbard i Nord til Lindesnes i Sør. Arbeidsmanden bringer aktuelt faglig stoff og reportasjer for forbundets medlemmer.

LESERDOKUMENTASJON:
Opinion Perduco gjenomførte en leserundersøkelse for Arbeidsmanden november 2012.
Hovedfunnene var:
•  Høy leserlojalitet: 70% har lest de 6 siste utgavene av bladet
•  Hvert eksemplar av Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 1,3 lesere
•  Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 33.920 lesere per utgave
•  85% leser eller titter på annonsene i bladet
Opplag: 30 336
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arbeidsmanden
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 977 69 046
Faks
Ansvarlig redaktør
Ane Børrud
97 76 90 46
ane.borrud@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Norsk Arbeidsmandsforbund


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

- Det kan føre til dårligere kontroll av lønns- og arbeidsvilkårene for de ansatte hos entreprenører og underentreprenører, mener forbundsleder i Arbeidsmandsforbundet, Anita Johansen.
Arbeidsmanden 15.08.2019
En ufullstendig oversikt på Norges vassdrags- og energidirektorats (NVE) hjemmesider viser hvilke fylker og kommuner som har behov for flom- og skredsikringstiltak.
Arbeidsmanden 05.08.2019
Gruve 7 ble skilt ut i et eget selskap fra Store Norske Spitsbergen Grubekompani i 2018, og i regnskapet til Store Norske Gruvedrift går det fram at de hadde en omsetning på 155 millioner kroner i fjor.
Arbeidsmanden 05.08.2019
Rundt et hjørne for Trondheim Torg og inn en roligere gate står et skilt på et bygg: «Centrum Bowling». Inngangen befinner seg en kjellertrapp ned, er det ikke der bowlerne ofte trives?
Arbeidsmanden 11.07.2019
Hun var knapt blitt tenåring da hun fikk beskjed av bonden på nabogården om å få purka ut av fjøset ved å kaste en kjetting over nakken på dyret. Hun bodde selv på en gård knappe hundre meter unna, i vakre Leirfjord på Helgelandskysten.
Arbeidsmanden 09.07.2019
- Jeg var aldri inne på tanken om å si nei til denne jobben for et av de mest interessante forbundene i LO, og på et visst tidspunkt også det suverent største, sier historiker Harald Berntsen.
Arbeidsmanden 04.07.2019
Arbeidsmandsforbundet har alltid organisert arbeidsgrupper som ikke har passet inn i andre LO-forbund, mener historiker Harald Berntsen.
Arbeidsmanden 04.07.2019
Det er tidlig mandag morgen hos LO i Moss og omegn. Rundt 15 ungdommer med røde T-skjorter sitter rundt et bord. De skal ut på LOs sommerpatrulje i Østfoldbyen.
Arbeidsmanden 03.07.2019
De siste tre årene har LO satset tungt for å øke organiseringen i privat tjenesteytende næring, også kalt servicesektoren, med en stor hodepine som bakteppe:
Arbeidsmanden 27.06.2019
Renholderen Ruth Mirjam Vika blir 64 år om to uker. Hun gjort rent på Meling skole i Bømlo kommune i nesten fem år, som ansatte i det private renholdsselskapet Elite.
Arbeidsmanden 25.06.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt