Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Den norske tannlegeforenings Tidende

den-norske-tannlegeforenings-tidende
Den norske tannlegeforenings Tidende ble etablert i 1890. Hovedoppgaven er å presentere faglig/vitenskaplig stoff som et ledd i etterutdanningen av tannleger, samt informere tannlegene i standsanliggender.
Opplag: 6 272
Frekvens: 11 utgaver pr år
Den norske tannlegeforenings Tidende
Boks 2073 Vika
0125 OSLO
Tlf 22 54 74 00
Faks 22 55 11 09
Ansvarlig redaktør
Ellen Beate Dyvi
22 54 74 00
99 29 57 54
ellen.beate.dyvi@tannlegeforeningen.no
Annonseansvarlig
Eirik Andreassen
22 54 74 30
97 75 85 27
22 55 11 09
eirik.andreassen@tannlegeforeningen.no

Utgiver:

Den norske tannlegeforening


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Kvinneandelen på populære studier vil øke hvis opptaksutvalgets anbefalinger blir gjennomført. Det vil utvalget motvirke med kjønnskvoter, skriver Khrono.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
1. Vitenskapelige artikler - fagartikler
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
Vi går inn i et nytt år som ser usikkert ut - med tanke på verdenssituasjonen og hvordan krigen i Europa vil utvikle seg videre. Alvoret er nær oss og preger oss på flere måter.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
Kollegahjelpsordningen skal gi støtte og veiledning til kolleger som har behov for det.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
Overskriften er et sitat fra kronikken Medisinen driver med etisk tvilsom «menneskeforbedring» skrevet av Henrik Vogt i Aftenposten den 22. september 2022.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
For at NTF skal nå ut til alle medlemmer med viktig informasjon, og for at du som medlem skal få fullt utbytte av medlemskapet, er vi avhengig av å ha oppdatert kontaktinformasjon.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
Kollegahjelp er kollegial omsorg satt i system. Tanken er at vi skal være til hjelp for andre kollegaer som er i en vanskelig situasjon som kan påvirke arbeidsinnsatsen som tannlege. Vi skal være tilgjengelige kanskje først og fremst som medmennesker. Du kan selv ta kontakt med en av oss eller du som ser at en kollega trenger omsorg kan gi oss et hint.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
Det er foreslått endringer i arbeidsmiljøloven, med sikte på å styrke arbeidstakeres stilling. Det presiseres hva som har betydning ved vurderingen av hvem som er arbeidstakere, ikke oppdragstakere.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
På klinikken jeg driver sammen med flere andre tannleger, ser det ut til at vi må foreta noen driftsinnskrenkninger eller rasjonaliseringstiltak. Hvis vi ikke klarer å ansette flere tannleger/ tannleger med rette kvalifikasjoner i løpet av kort tid vil vi antakelig måtte si opp hjelpepersonell. I dag mottok jeg oppsigelse fra resepsjonisten på klinikken som har fått seg annet arbeid.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023
Masterstudentene Sander Marius Landrø og Magnus Helgerud ved Universitetet i Oslo (UiO) har fått publisert forskningsresultater fra arbeidet med masteroppgaven sin i en artikkel i det internasjonale tidsskriftet Pharmaceutics.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.01.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt