Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Den norske tannlegeforenings Tidende

den-norske-tannlegeforenings-tidende
Den norske tannlegeforenings Tidende ble etablert i 1890. Hovedoppgaven er å presentere faglig/vitenskaplig stoff som et ledd i etterutdanningen av tannleger, samt informere tannlegene i standsanliggender.
Opplag: 6 272
Frekvens: 11 utgaver pr år
Den norske tannlegeforenings Tidende
Boks 2073 Vika
0125 OSLO
Tlf 22 54 74 00
Faks 22 55 11 09
Ansvarlig redaktør
Ellen Beate Dyvi
22 54 74 00
99 29 57 54
ellen.beate.dyvi@tannlegeforeningen.no
Annonseansvarlig
Eirik Andreassen
22 54 74 30
97 75 85 27
22 55 11 09
eirik.andreassen@tannlegeforeningen.no

Utgiver:

Den norske tannlegeforening


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Alt vel, og ikke så bra
I denne utgaven av Tidende har vi en vitenskapelig artikkel som stadfester det som etter hvert er vel dokumentert, at det over de siste tiårene har
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Ufullstendige tannfrakturer: Klassifikasjon, etiologi og behandl ing
Torgils Lægreid, førsteamanuensis, Seksjon for kariologi, Institutt for klinisk odontologi, Universitetet i Bergen og tannlege i privat praksis
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Hjemmeboende pasienter kartlegges, for å bedre tjenestetilbudet
Tannhelsetjenester til eldre hjemmeboende pasienter får oppmerksomhet i prosjektet som nylig fikk bevilgning fra Forskningsrådet. Målet med prosjektet som starter opp denne høsten er å få frem ny kunnskap både om behovet for tjenestene til denne gruppen, og om hvordan en best organiserer dem.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Arbeidsliv
Det er ikke selvforklarende hva prøvetid betyr, og en ganske vanlig misforståelse er at det innebærer at arbeidstaker er ansatt på prøve.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Alrek helseklynge i Bergen - nye samarbeidsmuligheter
I oktober 2020 ble det åpnet et nytt bygg like ved odontologibygget i Bergen.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Takk for i år - NTFs landsmøte 2020
I stedet for blomster til hederstegnmottakere, prisvinnere og foredragsholdere har vi valgt å gi en gave til årets TV-aksjon - WWF og deres arbeid for å bekjempe plast i havet.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Kontaktpersoner i NTFs kollegahjelpsordning
Kollegahjelp er kollegial omsorg satt i system. Tanken er at vi skal være til hjelp for andre kollegaer som er i en vanskelig situasjon som kan påvirke arbeidsinnsatsen som tannlege. Vi skal være tilgjengelige kanskje først og fremst som medmennesker. Du kan selv ta kontakt med en av oss eller du som ser at en kollega trenger omsorg kan gi oss et hint.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Snakk om etikk
NTFs etiske regler § 9: Tannlegen skal hjelpe sine pasienter til å oppnå økonomiske rettigheter og ytelser som følger av lovgivning.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Medisinsk uforklarte symptomer minsket etter fjerning av amalgamfyllinger
Pasienter med medisinsk uforklarte symptomer, som de selv tilskrev sine amalgamfyllinger, rapporterte lavere intensitet av generelle helseplager 12 måneder etter fjerning av alle amalgamfyllinger.
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020
Spør advokaten
Gradert sykmelding og egenmelding
Den norske tannlegeforenings Tidende 12.11.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt