Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Advokatbladet

advokatbladet
Advokatbladet er et fagblad som utgis av Den norske Advokatforeningen, og distribueres til nitti prosent av alle landets advokater, samt til alle domstoler, til beslutningstagere i justispolitisk sektor og til ledere innenfor juristprofesjonene.
Bladet er et nyhetsmagasin som skriver om utviklingen i rettstilstanden, om justispolitikk, rammevilkår, etikk, om rettsvesenet, og om advokaters gjøren og laden. Bladet tar opp løpende temaer i den justispolitiske samfunnsdebatten, og er en viktig arena for debatt om utviklingen i advokatyrket.
Redaksjonelt har vi en åpen og kritisk linje, og arbeider etter retningslinjene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.
Antall lesere: 26 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 759
Frekvens: 10 utgaver pr år
Advokatbladet
Kr. Augustsgt. 9
0164 OSLO
Tlf 22 03 50 50
Faks 22 11 53 25
Ansvarlig redaktør
Nina Schmidt
905 43 683
915 59 602
nina@advokatbladet.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Den Norske Advokatforening


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Ny dom klargjør grensen mellom regnskapsovertredelse og grov regnskapsovertredelse.
Advokatbladet 24.06.2022
Advokatforeningen frykter hjemme alene-synsing, og ber om likebehandling.
Advokatbladet 24.06.2022
Et nytt, uavhengig salærråd skal gi anbefalinger til departementet, og staten forplikter seg til å øke rettshjelpssatsen. - Aksjonen var en suksess. Jeg kan vanskelig se at vi kunne ha fått en bedre modell, sier Jon Wessel-Aas.
Advokatbladet 24.06.2022
Nå kan du nominere kandidater til Talentprisen! Hvert år deler Advokatforeningen ut en talentpris til advokater som har utmerket seg som gode rollemodeller i advokatbransjen.
Advokatbladet 24.06.2022
Dommen vil bringe klarhet til kravet om faktisk årsakssammenheng ved inndragning av utbytte.
Advokatbladet 23.06.2022
Advokat Bjørn Hovstad fra Trøndelag krevde betydelig mindre i salær for sitt arbeid med skifer-striden i Oslo tingrett enn motparten, som tapte saken om Nasjonalmuseet på to av tre punkter.
Advokatbladet 23.06.2022
Av sytti søkere er hele 25 navn, eller nærmere 36 prosent, unntatt offentlighet. Sjekk hvem som er innstilt.
Advokatbladet 22.06.2022
At en klient soner en dom, ikke har betalt for bistand og har blitt syk, er hemmeligheter i straffelovens forstand, mener Disiplinærnemnden.
Advokatbladet 22.06.2022
Skal bli klar i 2023. Tidligere i juni kom Riksrevisjonens rapport som viste at det er alvorlige svakheter ved myndighetenes innsats mot vold i nære relasjoner.
Advokatbladet 22.06.2022
Fengselsleder Nils Leyell Finstad i Oslo fengsel mener advokatene kan være viktige bidragsytere for å bedre soningsforholdene for skeive innsatte.
Advokatbladet 22.06.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt