Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Advokatbladet

advokatbladet
Advokatbladet er et fagblad som utgis av Den norske Advokatforeningen, og distribueres til nitti prosent av alle landets advokater, samt til alle domstoler, til beslutningstagere i justispolitisk sektor og til ledere innenfor juristprofesjonene.
Bladet er et nyhetsmagasin som skriver om utviklingen i rettstilstanden, om justispolitikk, rammevilkår, etikk, om rettsvesenet, og om advokaters gjøren og laden. Bladet tar opp løpende temaer i den justispolitiske samfunnsdebatten, og er en viktig arena for debatt om utviklingen i advokatyrket.
Redaksjonelt har vi en åpen og kritisk linje, og arbeider etter retningslinjene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.
Antall lesere: 26 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 759
Frekvens: 10 utgaver pr år
Advokatbladet
Kr. Augustsgt. 9
0164 OSLO
Tlf 22 03 50 50
Faks 22 11 53 25
Ansvarlig redaktør
Nina Schmidt
905 43 683
915 59 602
nina@advokatbladet.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Den Norske Advokatforening


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Frykter opp til tre års ventetid i lagmannsretten
- Et samfunnsproblem om saksbehandlingstiden blir så lang at parter ikke ser seg tjent med å bruke de ordinære domstolene, mener Haavind-advokat Johnny Johansen.
Advokatbladet 23.05.2020
Advokat og trommis
På dagtid jobber Stavanger-gutten Martin Lie Hauge som advokat i Bing Hodneland. På kvelden finner han frem stikkene som trommeslager i indie-bandet «Vanary».
Advokatbladet 22.05.2020
Derfor ble advokatbevillingene suspendert
I fjor trådte fire bevillinger ut av kraft da advokatene ble siktet for en forbrytelse.
Advokatbladet 22.05.2020
Kriminalomsorgen: Fattet 419 vedtak om bruk av tvangsmidler i fjor
Det er en økning på over 15 prosent sammenliknet med 2018.
Advokatbladet 21.05.2020
Arbeidsgruppe skal kartlegge korona-konsekvenser for straffesakskjeden
Advokatforeningen reagerer på at den ikke er invitert til å delta, og minner Justisdepartementet om at den tredje statsmakt ikke er en «underliggende etat».
Advokatbladet 20.05.2020
Mener debatten om ny domstol-struktur nå må legges død
- Domstoladministrasjonen har undervurdert folkeopinionen, mener Emilie Enger Mehl (Sp).
Advokatbladet 19.05.2020
Flertallet på Stortinget vil stemme nei til ny domstolstruktur
Ap, Frp, Sp og SV ber regjeringen droppe de planlagte endringene.
Advokatbladet 19.05.2020
Ble pålagt å vaske vitneboksen mellom hvert vitne
- Jeg har ingenting imot å vaske hjemme hos meg selv, men synes ikke man kan pålegge advokatene å tre ut av rollen som forsvarer for å gjøre vaskejobben mellom vitneutspørringene.
Advokatbladet 19.05.2020
Slik lykkes advokater med digital markedsføring
Korona-pandemien skaper en unik mulighet for advokater til å styrke sitt digitale omdømme, mener The American Bar Association. Her kan du lese hvordan.
Advokatbladet 18.05.2020
Slik skal IBA stanse seksuell trakassering og mobbing i advokatbransjen
Den internasjonale advokatorganisasjonen IBA lager guide for å motvirke uønsket atferd.
Advokatbladet 18.05.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt