Kjøttbransjen
03.05.2018
Etterstad skole har i en årrekke vært base for NM-bedømmingen og det er slett ingen tilfeldighet. Avdelingslederen ved Oslos eneste videregående skole med matfaglinje, er nemlig svært opptatt av kjøttfagets framtid.
Tord Huse, med en fortid som kokk ved flere høyprofilerte restauranter i hovedstaden, ser NM-arrangementet som en glimrende mulighet til å knytte sine elever tettere opp mot kjøttfaget. I forbindelse med NM-bedømmingen er så å si samtlige elever på matfag i sving for å få denne bedømmingen til å gå på skinner. Men Huse legger ikke skjul på at det er en krevende øvelse både for lærere og elever.
MANGE HENVENDELSER
- Det er utfordringer knyttet til dette arrangementet, og NM er nok for oss som skole vanskeligere å gjennomføre enn mange tror. Det har sammenheng med at elevene i utgangspunktet er presset på tid med tanke på å komme gjennom pensum. De 190 skoledagene elevene har til rådighet, er egentlig for snaut. Men min og skolens vurdering er at NM i
Gå til medietMANGE HENVENDELSER
- Det er utfordringer knyttet til dette arrangementet, og NM er nok for oss som skole vanskeligere å gjennomføre enn mange tror. Det har sammenheng med at elevene i utgangspunktet er presset på tid med tanke på å komme gjennom pensum. De 190 skoledagene elevene har til rådighet, er egentlig for snaut. Men min og skolens vurdering er at NM i