Baker og Konditor
01.12.2017
Kakemesteren i Åmli lager tradisjonelle julekaker på gamle norske oppskrifter. Nå vil de starte med eksport.
- Kakemesteren er en norsk bedrift som lager tradisjonsprodukter på gamle resepter. Selv om vi har kommet til maskinalderen her i Åmli, så er målet at våre produkter både skal se og smake hjemmelaget ut. Så vi legger til litt håndarbeid i produksjonen og ingen kaker som forlater Åmli er like, forteller daglig leder i Kakemesteren, Tom Johnsen.
Gamle resepter og ekte råvarer
Det går mye i melk, egg, mel og smør i Åmli. De kortreiste råvarene står i fokus og det er resepter med noen år på baken som er suksessformelen.
- Det er jo pannekaker som er vårt hovedprodukt. Ferdiglagde pannekaker i pakker, vi treffer familier som sliter med tidsklemma. Vi lager også sveler og vafler over samme lest og vi omsetter for om lag 32 millioner kroner i 2017.
Gå til medietGamle resepter og ekte råvarer
Det går mye i melk, egg, mel og smør i Åmli. De kortreiste råvarene står i fokus og det er resepter med noen år på baken som er suksessformelen.
- Det er jo pannekaker som er vårt hovedprodukt. Ferdiglagde pannekaker i pakker, vi treffer familier som sliter med tidsklemma. Vi lager også sveler og vafler over samme lest og vi omsetter for om lag 32 millioner kroner i 2017.