Kjøttbransjen
30.01.2020
Spar-butikken tilbød kundene å legge jule- og nyttårskalkunen på hotell på fryselageret. - Tenk så mye plass de digre eskene tar i fryseren, sier butikksjef Roy Morten Lereng.
For et år siden besøkte han grisene - til jul denne gangen dro han på besøk til kalkunen Kalle. - En ordentlig sugg på 35 kilo, forteller Roy Morten Lereng. Han er sjef på Spar Gran. Ikke langt unna butikken på Hadeland bor Kalle i Bergseng bondegårdsbarnehage. Han overlevde jul og nyttår, i motsetning til kalkunene på fryserommet hos Lereng.
TRANGE FRYSERE
Besøket inspirerte ham til å åpne kalkunhotell til nyttår. - Da slapp folk å tenke på at festmiddagen skulle fylle hele fryseren eller kjøleskapet, sier han.
For kun
Gå til medietTRANGE FRYSERE
Besøket inspirerte ham til å åpne kalkunhotell til nyttår. - Da slapp folk å tenke på at festmiddagen skulle fylle hele fryseren eller kjøleskapet, sier han.
For kun