Kjøttbransjen
26.09.2019
Kjøttbransjen har gode rutiner for trygg mat og mot skadedyr - dokumentasjon og opplæring er det vanskeligste. Og nå gjelder det å holde bygget tett, nå som musa vil inn i varmen.
- Kjøttbransjen har veldig fokus på at maten som produseres, skal være trygg, og de er lydhøre for råd og anbefalinger, fastslår Anstein Berntsen. Han er key account manager i Pelias og sitter med ansvar for de store kundene i kjeder og industri.
Der opplever han at kjøttbedriftene har utviklet seg positivt og setter pris på å få besøk og hjelp. - Skadedyrkontroll er den største virksomheten vår, mens trygg mat-avdelingen vår driver spesielt med rådgivning og veiledning rundt internkontrollsystemer, sier Berntsen.
Han mener det er viktig å få inn et eksternt firma til å revidere IK-mat-systemene. Det er vanskelig å se kvaliteten for den som sitter midt i arbeidet t
Gå til medietDer opplever han at kjøttbedriftene har utviklet seg positivt og setter pris på å få besøk og hjelp. - Skadedyrkontroll er den største virksomheten vår, mens trygg mat-avdelingen vår driver spesielt med rådgivning og veiledning rundt internkontrollsystemer, sier Berntsen.
Han mener det er viktig å få inn et eksternt firma til å revidere IK-mat-systemene. Det er vanskelig å se kvaliteten for den som sitter midt i arbeidet t