Kjøttbransjen
07.11.2019
Ved utgangen av oktober, passerte vi 900 000 slaktede lam her i landet. Tilsvarende tall på samme tid i fjor, var 957 000 lam.
Klüh. Han er europeisk utviklingsdirektør hos amerikanskeide OSI, som har samlet burgerspesialistene sine under navnet Foodworks og baserer seg på irsk Angus.
- Vi retter oss ikke mot fleksitarianerne. Vi skal nå de forbrukerne som vil spise mindre kjøtt, men uten at de vil ha et helt vegetarmåltid. Vi kan lage 100 prosent kjøttfrie produkter, også, men det har vi ikke villet gjøre ennå, sier Klüh.
Samtidig som kjøttprodusentene hevder seg i konkurransen, er det gode dager for noen av de rene vegetarbedriftene, også. I Storbritannia har for eksempel TV
Gå til mediet- Vi retter oss ikke mot fleksitarianerne. Vi skal nå de forbrukerne som vil spise mindre kjøtt, men uten at de vil ha et helt vegetarmåltid. Vi kan lage 100 prosent kjøttfrie produkter, også, men det har vi ikke villet gjøre ennå, sier Klüh.
Samtidig som kjøttprodusentene hevder seg i konkurransen, er det gode dager for noen av de rene vegetarbedriftene, også. I Storbritannia har for eksempel TV