Kjøttbransjen
22.03.2018
OSLO 11 år etter at Johnny Krosby sist deltok i NM, er han i år på plass med seks ulike produkter. Samtlige produkter er av den rå varianten og formålet med deltagelsen i år er å la dyktige dommere saumfare de seks produktene.
To rå hamburgervarianter og fire rå pølser. Det er menyen til Krosby AS i årets NM. Bedriften på Kalbakken i Oslo har nemlig tenkt å spisse satsingen inn mot rå kjøttprodukter og sakte, men sikkert fase ut biffer og fileter. Sistnevnte kategori er det nemlig svær tøff konkurranse på og dermed tilsvarende små marginer å hente.
PRISKRIG PÅ BIFFER
- Biffer og fileter til restauranter i Oslo-området må man nesten betale for å få levert. Priskrigen på denne type produkter er hva jeg vil kalle vanvittig og dette racet ønsker jeg ikke å være med på lenger. Derfor intensiverer vi satsingen på foredlede produkter. Nå blir de
Gå til medietPRISKRIG PÅ BIFFER
- Biffer og fileter til restauranter i Oslo-området må man nesten betale for å få levert. Priskrigen på denne type produkter er hva jeg vil kalle vanvittig og dette racet ønsker jeg ikke å være med på lenger. Derfor intensiverer vi satsingen på foredlede produkter. Nå blir de


































































































