Kjøttbransjen
30.01.2020
Når Alimenta nå er på plass i flunkende nye og moderne produksjonslokaler, har det familieeide selskapet potensial til å fordoble omsetningen.
Bare et par steinkast fra E6 på Lindeberg nord for Oslo, har den ekspansive ingrediensprodusenten nå sin base. Rett før jul gikk de siste flyttelassene fra lokalene på Skytta, hvor Alimenta har drevet sin virksomhet helt siden etableringen for 18 år siden. Ifølge daglig leder Morten Andersen vil etableringen i det nye bygget på hele 7500 kvadratmeter grunnflate, legge til rette både for økt servicegrad og økt produksjon.
- VIKTIG MILEPÆL
- Denne flyttingen representerer en viktig milepæl for oss. Et klart konkurransefortrinn med tanke på betjeningen av våre kunder i kjøttbransjen. Tidligere hadde vi tre eksterne lagre der vi måtte plukke produktene som markedet etterspurte. Dette var både upraktisk og lite rasjonelt. N�
Gå til mediet- VIKTIG MILEPÆL
- Denne flyttingen representerer en viktig milepæl for oss. Et klart konkurransefortrinn med tanke på betjeningen av våre kunder i kjøttbransjen. Tidligere hadde vi tre eksterne lagre der vi måtte plukke produktene som markedet etterspurte. Dette var både upraktisk og lite rasjonelt. N�