Ren Mat
17.06.2016
Essensen i matlaging har siden tidens morgen vært det mennesker har kunnet finne og høste i naturen. I dag er det selvplukk i butikkene året rundt. Det har medført at de fleste av oss har et ganske distansert forhold til råvarenes opprinnelse.
Mange råvarer er for så vidt ganske fjerne fra sin opprinnelse de også. Men det er endring på gang, en bevisstgjøring blant folk. Mange snakker om det, noen gjør det. Skaffer seg mat som er dyrket eller bearbeidet på en slik måte at den har mye til felles med sin opprinnelse. Ingen ting gleder oss mer enn dette engasjementet. Men fordi det er blitt en trend like mye som en overbevisning for mange, er vi nødt til å skjerpe oss i Ren Mat og være på vakt mot lettvinte løsninger.
INDUSTRILEDERE er ingen dumminger. Litt "blinde" og på kanten fra tid til annen, men at de er smarte kan ingen ta fra dem. Når etterspørselen øker ser noen en mulighet til vekst. Vi skre
Gå til medietINDUSTRILEDERE er ingen dumminger. Litt "blinde" og på kanten fra tid til annen, men at de er smarte kan ingen ta fra dem. Når etterspørselen øker ser noen en mulighet til vekst. Vi skre