Kjøttbransjen
26.09.2019
Nå skal edle deler av lam fra Lofoten bli tilgjengelig for kresne italienske restaurantgjester. Det sørger Narvik-bedriften Kuraas AS og Lofotlam SA for.
Sammen med Innovasjon Norge har Kuraas og Lofotlam etablert kontakt med en italiensk grossist som forsyner italienske premium-restauranter med lammekjøtt. I midten av oktober reiser Kenneth Kuraas og Gustav Karlsen i Lofotlam - sammen med representanter for Innovasjon Norge- til Milano for å foreta de siste justeringer før endelig avtale skrives.
EDLE RÅVARER
- Dette er et spennende prosjekt. Italienere er svært kresne og kvalitetsbevisste og det er her lam fra Lofoten kommer inn i bildet. Avtalen som vi er i ferd med å inngå, er innrettet slik at vi eksporterer de styk
Gå til medietEDLE RÅVARER
- Dette er et spennende prosjekt. Italienere er svært kresne og kvalitetsbevisste og det er her lam fra Lofoten kommer inn i bildet. Avtalen som vi er i ferd med å inngå, er innrettet slik at vi eksporterer de styk