Baker og Konditor
26.01.2018
Nylig lanserte Nasjonalt råd for ernæring en rapport om bærekraftig kosthold på vegne av Helsedirektoratet. Grove fullkornsprodukter kommer positivt ut som både bærekraftig og helsemessig kost.
Myndighetene hjelper til med å anbefale hva vi skal spise mer av
Grove kornprodukter er en av de produktene vi skal spise mer av og helsemyndighetene har satt som mål at vi skal spise 20 prosent mer grove kornprodukter innen 2021. Bakerbransjen produserer hverdagsmat til store befolkningsgrupper og har dermed også mulighet til å påvirke forbruker til sunnere valg. Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) har p
Gå til medietGrove kornprodukter er en av de produktene vi skal spise mer av og helsemyndighetene har satt som mål at vi skal spise 20 prosent mer grove kornprodukter innen 2021. Bakerbransjen produserer hverdagsmat til store befolkningsgrupper og har dermed også mulighet til å påvirke forbruker til sunnere valg. Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) har p