Kjøttbransjen
05.04.2016
BUENOS AIRES Argentina er berømt for de store og saftige biffene. Hovedstadens mest trendy slakterforretning, Amics, lærer kundene å spise hele dyret.
Ta litt av Grunerløkka, litt av Tjuvholmen og litt av Frogner, og du får Palermo. En del av Buenos Aires som dekker både det unge og det rike. Mange av trendene i den argentinske hovedstaden oppstår nettopp her.
MER ENN BARE BIFF At mat i Argentina ofte handler om biff, trenger du ikke å være bransjemann for å vite. Kjøttfe som går ute og beiter hele året, grilles i restauranter og hjem over hele landet. - Det tradisjonelle er asado - grilling av chorizo og biff. Men ikke alle har råd til indrefilet eller entrecote hver dag, og folk trenger å lære seg å utnytte hele dyret, sier Mariano Cafarelli.
Gå til medietMER ENN BARE BIFF At mat i Argentina ofte handler om biff, trenger du ikke å være bransjemann for å vite. Kjøttfe som går ute og beiter hele året, grilles i restauranter og hjem over hele landet. - Det tradisjonelle er asado - grilling av chorizo og biff. Men ikke alle har råd til indrefilet eller entrecote hver dag, og folk trenger å lære seg å utnytte hele dyret, sier Mariano Cafarelli.