Kjøttbransjen
05.04.2016
•Mriw Det nyetablerte selskapet Østerdalsmat AS har overtatt det tidligere Nortura-anlegget i Rendalen. Bak Østerdalsmat står Jan Erik Henriksen og Terje Melnæs.
produksjonsutstyr 15. april. Dermed ligger alt til rette for at det blir ny kjøttvirksomhet i det tidligere Nortura-anlegget i løpet av tidlig vår.
- Et annet selskap, Rendalsmat, prøvde seg i samme lokaler, men gikk konkurs i fjor sommer. Du frykter ikke at det samme skjer med Østerdalsmat?
- Nei, det gjør jeg ikke. I så fall ville vi aldri startet opp. Terje Melnæs og jeg har nøyaktig den samme filosofien rundt det å drive sunne virksomheter og vi vet hva som skal til. Derfor er jeg trygg på dette prosjekt
Gå til mediet- Et annet selskap, Rendalsmat, prøvde seg i samme lokaler, men gikk konkurs i fjor sommer. Du frykter ikke at det samme skjer med Østerdalsmat?
- Nei, det gjør jeg ikke. I så fall ville vi aldri startet opp. Terje Melnæs og jeg har nøyaktig den samme filosofien rundt det å drive sunne virksomheter og vi vet hva som skal til. Derfor er jeg trygg på dette prosjekt