Kjøttbransjen
03.05.2018

Solheim Kjøtt satser friskt på en ekstra filial. Butikken på Laksevåg Senter ble delvis overtatt for å unngå en ny konkurrent, men sikrer også at produksjonen utnyttes bedre.
Trenden har snudd, mener Bjarte Birkeland. Sjef og hovedeier hos Solheim Kjøtt, forteller om vind i seilene rent resultatmessig både for egen del og generelt for Angus-butikkene.
- Jeg tror det går rette veien. Vi er optimister, sier han og forteller om et 2017 med et av de beste driftsresultatene på lenge.
EKSTRA PRODUKSJON
1. september tok den tradisjonsrike bergensbedriften over en butikk til. I tillegg til butikk og produksjonslokaler i Solheimsgaten har Solheim Kjøtt overtatt etter Safari Kjøtt på Laksevåg Senter.
- Hvis du ikke satser, så vinn
Gå til mediet- Jeg tror det går rette veien. Vi er optimister, sier han og forteller om et 2017 med et av de beste driftsresultatene på lenge.
EKSTRA PRODUKSJON
1. september tok den tradisjonsrike bergensbedriften over en butikk til. I tillegg til butikk og produksjonslokaler i Solheimsgaten har Solheim Kjøtt overtatt etter Safari Kjøtt på Laksevåg Senter.
- Hvis du ikke satser, så vinn