Kjøttbransjen
05.04.2016

Håvard Gausen er garantisten for at festmaten i Trøndelag - Inderøysodd - er tilgjengelig hele tiden. Det lages nær 6 0 0 000 liter årlig og i disse mengden befinner det seg rundt 4 0 millioner kjøttboller. Men det er elg som er kjøttfavoritten.
D Hvor hadde du arbeidet dersom du ikke hadde havnet i kjøttbransjen? - Finnes det alternativer til denne bransjen? Alternativt måtte det i så fall vel vært noe innenfor økonomi. Har vel aldri tenkt spesielt på alternativer når hele slektstreet består av folk som har jobbet og jobber i kjøttbransjen. Trives veldig godt med bransjen og jobben.
B Hva er favoritt-kjøttproduktet ditt? - Er veldig glad i spekepølser, det er nok ikke mange dager uten ... Ellers så
Gå til medietB Hva er favoritt-kjøttproduktet ditt? - Er veldig glad i spekepølser, det er nok ikke mange dager uten ... Ellers så