AddToAny

Båtutleie i hele verden finn drømmebåten selv!

Båtutleie i hele verden finn drømmebåten selv!
Egen søkemotor for utleiebåter med oppdaterte rabatter. Annonsørinnhold fra Windrider Windrider ble registrert i 2010 og har som formål å introdusere seilsport og organisere eventyrlige turer for unge som eldre.
Vi har leid ut båter siden 2013 og det som er nytt for i år er at vi har åpnet vår egen søkemotor for utleiebåter. Du kan finne din båt på forskjellige baser rundt omkring i verden. Her kan du leke deg med forskjellige båttyper, størrelser og priser. Rabattene er oppdaterte til enhver tid og når du har funnet drømmebåten, reserverer vi den for deg. Veldig enkelt. Vi yter full service og er hele tiden tilgjengelig for at du som kunde skal ha det bra.

VIND: Stian Ullaland er vokst opp med motorbåt, men ble etter hvert mer fasinert av seiling og spesielt kiting. Nå gir han andre muligheten til å oppleve seiling gjennom firmaet Windrider.

Vakker skjærgård og klart vann i Kroatia

Vi anbefaler selvfølgelig Kroatia, som har en helt spesiell kyst og der alle marinaer har egne fortøyningsvakter som tar imot deg ved ankomst. Kysten er lang med krystallklart vann, uendelig mange øyer med nydelig skjærgård, en mengde små koselige byer med arkitektur fra romert

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

For 15 år siden tittet danske Henrik Hansen på en brukt Granada 27, en båt populær i Danmark og i Norge. Den gangen måtte ut med ca 100 000 danske kroner for en slik båt.
SEILmagasinet 28.09.2023
Idag har det vært lette vinder over Sardiniakysten og resultatene fra Gullpokalen er snudd opp ned. Best gikk det for Kristian Nergaard, Johan Barne og Trond Solli-Sæther som med to 2.
SEILmagasinet 27.09.2023
Det er 22 båter nominert til Årets båt i Europa, og ti av dem er samlet i La Rochelle, Frankrike. Her blir det en interessant samling av nyheter, båter du kan lese mer om i tiden fremover.
SEILmagasinet 27.09.2023
Den populære Waka Waka-sommerleiren på Steilene over seks uker har også hatt stor aktivitet.
SEILmagasinet 27.09.2023
Eivind Melleby og mannskapet Joshua Rivkin (USA) er bortskjemt med topplasseringen i VM for Starbåter. I de siste verdensmesterskapene har duoen gull, sølv og bronsemedaljer fra henholdsvis 2017, 2018 og 2019.
SEILmagasinet 26.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt