Kjøttbransjen
26.09.2019
På vegne av sin arbeidsgiver, Norsk Kylling, har Hilde Talseth et genuint ønske om å være synlig og bidra med sin og bedriftens kompetanse inn i KLF- styret.
I forrige utgave av bransjebladet snakket vi med Trude Viola Antonsen fra Grøstadgris om hennes forventninger og ambisjoner som ny styremedlem i KLF. Denne gang er det «kollega» Hilde Talseth fra Trondheim vi presenterer.
Talseth har i snart tre år arbeidet i Norsk Kylling - som daglig leder i Hugaas Rugeri AS og produksjonsdirektør i Norsk Kylling. Her har hun hovedansvar for oppstrøm og hele Norsk Kyllings verdikjede frem til kyllingen leveres på rampen til slakteriet. Jobben innebærer dessuten ansvar for eggimport, rugerivirksomhet og ikke minst utarbeidelse av kontrakter, samt samarbeid/oppfølging med Norsk Kyllings til sammen 150 produsenter.
Hun er i tillegg nestkommanderende for administrerende direktør Kjell Stokbakken.
- Ikke et rent lite ansvar som er lagt på dine skuldre?
- Det kan du godt si, men det er bl.a. dette ansvaret som gjør jobben min så spennende. Norsk Kylling er en bedrift i rivende utvikling og det skjer spennende ting hele tiden. I min tid hos Norsk Kylling har jeg jobbet med flere strategiske prosjekter, eksempelvis implementering av en ny og mer saktevoksende kyllingrase. I
Gå til medietTalseth har i snart tre år arbeidet i Norsk Kylling - som daglig leder i Hugaas Rugeri AS og produksjonsdirektør i Norsk Kylling. Her har hun hovedansvar for oppstrøm og hele Norsk Kyllings verdikjede frem til kyllingen leveres på rampen til slakteriet. Jobben innebærer dessuten ansvar for eggimport, rugerivirksomhet og ikke minst utarbeidelse av kontrakter, samt samarbeid/oppfølging med Norsk Kyllings til sammen 150 produsenter.
Hun er i tillegg nestkommanderende for administrerende direktør Kjell Stokbakken.
- Ikke et rent lite ansvar som er lagt på dine skuldre?
- Det kan du godt si, men det er bl.a. dette ansvaret som gjør jobben min så spennende. Norsk Kylling er en bedrift i rivende utvikling og det skjer spennende ting hele tiden. I min tid hos Norsk Kylling har jeg jobbet med flere strategiske prosjekter, eksempelvis implementering av en ny og mer saktevoksende kyllingrase. I