AddToAny

Ambisiøs og målrettet kylling - leder som tror på åpenhet

På vegne av sin arbeidsgiver, Norsk Kylling, har Hilde Talseth et genuint ønske om å være synlig og bidra med sin og bedriftens kompetanse inn i KLF- styret.
I forrige utgave av bransjebladet snakket vi med Trude Viola Antonsen fra Grøstadgris om hennes forventninger og ambisjoner som ny styremedlem i KLF. Denne gang er det «kollega» Hilde Talseth fra Trondheim vi presenterer.
Talseth har i snart tre år arbeidet i Norsk Kylling - som daglig leder i Hugaas Rugeri AS og produksjonsdirektør i Norsk Kylling. Her har hun hovedansvar for oppstrøm og hele Norsk Kyllings verdikjede frem til kyllingen leveres på rampen til slakteriet. Jobben innebærer dessuten ansvar for eggimport, rugerivirksomhet og ikke minst utarbeidelse av kontrakter, samt samarbeid/oppfølging med Norsk Kyllings til sammen 150 produsenter.
Hun er i tillegg nestkommanderende for administrerende direktør Kjell Stokbakken.

- Ikke et rent lite ansvar som er lagt på dine skuldre?
- Det kan du godt si, men det er bl.a. dette ansvaret som gjør jobben min så spennende. Norsk Kylling er en bedrift i rivende utvikling og det skjer spennende ting hele tiden. I min tid hos Norsk Kylling har jeg jobbet med flere strategiske prosjekter, eksempelvis implementering av en ny og mer saktevoksende kyllingrase. I
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Norske mat- og reiselivsaktører omsatte for over to millioner kroner på den internasjonale mat- og reiselivsmessen Grüne Woche i Berlin i januar.
Kjøttbransjen 07.03.2024
Tar noen til orde for en modernisering av landbrukssektoren, blir det fort vist til Armageddon (ren kontraktsproduksjon) på den ene siden, versus trygge og gode samvirkeforetak på den andre.
Kjøttbransjen 07.03.2024
HOLTER Mer smak på pølsene, men for lite egg. Kiwi Holter i Nannestad fikk også kjenne på eggmangelen i vinter.
Kjøttbransjen 07.03.2024
Onsdag 14. februar arrangerte Strinda videregående skole Matmanifestdagen for 13. år på rad. Dagen er feiring av trønderske råvarer og fagfolk innenfor restaurant- og matfag og ble i år støttet av Trondhjems Slakter- og Pølsemakerlaug sitt fond med 10 000 kroner.
Kjøttbransjen 07.03.2024
Kjøttselskapet Danish Crown i Danmark tapte rettssaken om feilaktig klimamerking av svinekjøtt. Det er landets første dom om såkalt «grønnvasking» hvor det gis et falskt inntrykk om miljøfordeler.
Kjøttbransjen 07.03.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt